хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Протягом вересня в Punkraft не просто смачно, а ще й вигідно!

Punkraft, бар неперевершеного крафтового пива на Подолі, віднедавна повністю перезапустив власну кухню. Відтепер поціновувачі українського крафту та рідкісних смаків із-за кордону можуть насолодитися в барі стравами американської та техасько-мексиканської кухонь.

Оновлення кухні – чи це не привід потішити гостей спеціальними цінами? Звісно, що так! Тому щодня протягом вересня з 14:00 до 18:00 в барі діє знижка 30% на всі страви. Які з них скуштувати - вибір не з легких, бо цікавинок чимало.

Зірки оновленого меню – ексклюзивні бургери. З товстелезною котлетою, з авторським соусом та ще й у компанії картопельки й салату. Всі порції – не з маленьких. Для бургерів та основних страв – це від 450 грамів, для закусок – від 200 грамів. 

Ще у меню вдосталь копчень та грильованих страв, що ідеально поєднуються з келихом пива. Неперевершені салати зі свіжої зелені та овочів із запашним м’ясом, ростбіфи, стейки, курячі крильця в темпурі – все це стане втіхою для м’ясоїдів.

Для тих же, хто за звичкою заскочив у Punkraft на келих улюбленого пива, серед нових страв знайдеться розмаїття так званих «finger food», наїдків, що ідеальні для споживання руками.

Продегустувати нові страви ви можете у будь-який зручний для вас час, однак найвигідніше зробити це саме у вересні, допоки діє така приємна і дуже доречна знижка: -30% щодня з 14:00 до 18:00.

Punkraft чекає на вас!


Punkraft
вул. Ігорівська, 14А

Резерв столиків:
@PunkraftBot
+38 (050) 4240024

0

Коментарі