хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Gremio Grill: рай для холостяка (і не тільки)

Ми переконані, що у фразах «дай вкусити» і «мені тільки спробувати» є певна доля романтики, але як приємно усвідомлювати, що твій бургер — тільки твій. Ви погодитесь з нами, якщо спробуєте: 

соковиту курятину: крильця, філе папрік, стегенця по-азіатськи;

найкращий шашлик, який тільки можна уявити;

легендарні бургери: чорні та білі, здобрені соусами, подвійні, СМАЧНІ;

смаколики в лаваші: роли з яловичиною, куркою чи сиром;

овочі в різних інтерпретаціях. 

Всі ці радощі (та деякі інші) в Gremio Grill готують в закритій печі хоспер. Принади таких страв — це головний аргумент за те, що м’ясо «як у Греміо» не приготуєш вдома. Та й навіщо витрачати час на те, що вже зробили для тебе та пропонують придбати за безсоромно доступною ціною! 

Попередження для всіх, хто не відносить себе до Ліги одинаків: бургери, ковбаски, роли та інші страви, приготовані в печі хоспер Gremio, прагнуть подарувати неймовірне гастрономічне задоволення і вам! Тільки будьте обачливими та замовте побільше смаколиків гриль, тому що вони зацікавлять усіх: і вибагливу малечу, і вічно «неголодних», і навіть тих, хто безнадійно засів на дієтах. 

І це можна зрозуміти. Бо ж якого бургера відмовлятися від здорової, майстерно приготованої їжі з якісного м’яса? 

Наостанок залишаємо найприємніші новини: всі гриль бари Gremio Grill продовжують працювати на самовиніс під час карантину. На страви, що зазвичай готують з-під ножа, сьогодні можна зробити передзамовлення за телефоном, щоб прийти одразу як буде готово. 

Шукайте найближчий до себе Gremio Grill в переліку нижче та визначайтеся, що замовляти. А якщо ми вас не переконали, нехай це зробить соковита сторінка мережі в інстаграмі.

 

Адреси:

пр-т Тичини, 18-В (тел.: 067 412 6872);

пр-т Перемоги, 136 (тел.: 067 413 5439);

вул. Ентузіастів, 39 (тел.: 067 413 0553);

ЖК «Чайка», вул. Лобановського 35 (тел.: 067 441 0174);

Софіївська Борщагівка, вул. Франка, 6 (тел.: 067 411 7734).

0

Коментарі