хочу сюди!
 

Татьяна

57 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Страви з меню «Gremio Grill»: більше насолоди, менше ризиків

Із впровадженням карантину в місті наші потреби трошки змінились. Доводиться обмежувати себе у розвагах та способах відпочинку, але ж і досі так хочеться потішити себе чимось смачненьким. Чи не так?

 

Звична практика пообідати бізнес-ланчем у знайомому закладі або провести вечір за келихом вина з друзями відкладається щонайменше на місяць — всі ресторани зачинено. Втім залишається кур’єрська доставка страв або формат take away за попереднім замовленням. І тут виринає основне питання на сьогоднішній день: а чи безпечну страву ти отримуєш, і за яких умов вона готується?

 

Запорука спокою в даному випадку криється у двох принципових моментах:

 

1. страва має піддаватися глибокій термічній обробці;

2. на момент приготування, пакування та передачі замовлення персонал закладу має бути у захисній масці та рукавичках, і загалом здоровий.

 

Ваша безпека у період карантину й не тільки — найголовніший пріоритет гриль барів «Gremio Grill». В ідеально чистих умовах, на відкритій кухні, де нема чого приховувати, кухарі у належному захисті готують м’ясні страви на винос. Будь-які ризики зведені нанівець, адже із замовленням контактує лише кухар і, власне, ти — жодних кур’єрів-посередників! Стосовно м’яса, рецептури та приготування — тут особливий підхід завжди, а тепер це ще й конкурентна перевага гриль барів.

 

Страви з меню «Gremio Grill» готуються у професійних хосперах, в яких деревне вугілля, згораючи, забезпечує і надвисоку температуру, і димний аромат наїдок. Сумлінно розроблена рецептура протестована професійними дегустаторами. Інгредієнти для кожної страви відбірні та першокласні, в чому просто пересвідчитись, скуштувавши ніжну соковиту котлету в бургері, ковбаску в хотдозі чи делікатно надрізавши стейк, шашлик або ребро з печі «Gremio Grill».

 

Ось вона, справжня насолода від їжі, у тебе під боком! Її не порівняти зі шматом м’яса із супермаркета. А швидке, зручне й безпечне отримання замовлення у будь-якому з п’яти мережевих закладів набагато приємніше, ніж гаяння часу у чергах до місцевого магазину.

 

Міркуй прогресивно. Залишайся в безпеці. Насолоджуйся смаколиками за будь-яких обставин. Обирай, чим поласувати сьогодні, на сайті https://gremio-grill.com.ua.



0

Коментарі