хочу сюди!
 

Natalia

43 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Немає ЗНО? — Є МАУП!

«Завалити» ЗНО — це один з найбільших страхів абітурієнтів. Здається, що від результатів зовнішнього тестування залежить все подальше життя, але ті, хто так вважає, дещо драматизують ситуацію. 

Якщо ви отримаєте незадовільні бали або взагалі не здаватимете ЗНО, майте на увазі — альтернатива є. Рішення цієї «невирішальної» проблеми дає найбільший недержавний ВНЗ України — Міжрегіональна Академія управління персоналом (МАУП). 

«З нашого досвіду ми бачимо, що питання вступу без ЗНО є досить актуальним для для багатьох абітурієнтів. — коментують у Приймальній комісії Академії. — Хтось перенервував і наробив помилок у тестах, хтось пропустив іспит через хворобу або з інших особистих обставин. Змушувати цих вступників пропускати рік навчання — несправедливо. Тому МАУП пропонує їм альтернативне рішення».

Якщо ви не набрали достатньо балів для вступу або взагалі не складали ЗНО, МАУП пропонує взяти участь в українсько-польській програмі з отримання вищої освіти без ЗНО. Зарахування на навчання в Варшавський університет менеджменту (ВУМ) відбувається на базі атестату про середню освіту й за результатами співбесіди. Навчання ж відбувається в Україні, за заочною формою. Закінчивши перший курс спільної програми, кожен студент може обрати навчання на другому курсі в МАУП, або продовжити навчання до ступеню бакалавра/магістра в Польщі.

Завдяки співпраці МАУП з Варшавським університетом менеджменту, студенти, які не склали ЗНО, можуть не обмежувати свої можливості, а навпаки — отримати навіть більше, ніж на Батьківщині. ВУМ готує фахівців, що відповідають потребам сучасного ринку праці та допомагає студентам інтегруватися в європейське суспільство.

Варшавський університет менеджменту пропонує навчання за такими напрямками:

- Право

- Економіка

- Психологія

- Туризм

- Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії

- Менеджмент (Економіка та управління бізнесом)

-  Філологія

- Інженерія програмного забезпечення

- Облік і оподаткування

- Фінанси, банківська справа та страхування

- Маркетинг

- Публічне управління та адміністрування.

Більш докладну інформацію про українсько-польську програму навчання шукайте за посиланням: http://bezzno.maup.com.ua 

Випускники з дипломом МАУП є затребуваними спеціалістами в Україні та за кордоном. Навчання в Академії — доступне та якісне. Тож, якщо із ЗНО не склалося, не варто опускати руки. Зверніть увагу на альтернативи. І цілком вірогідно, що навчання за європейською програмою в одному з найпрестижніших ВНЗ країни стане навіть кращим рішенням, ніж те, що ви обирали для себе раніше.


0

Коментарі