хочу сюди!
 

светлана

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Сімейний відпочинок у «Балуваній Галі»

Вихідні — це той час, коли можна вимкнути сповіщення на телефоні та надолужити втрачене із найріднішими. Збирайтеся у сімейному колі в просторих залах “Балуваної Галі”. Або резервуйте стіл на балконі і відпочивайте на свіжому повітрі без зайвих очей. Та де б ви не влаштувалися — вашій родині буде затишно та комфортно.

Родинний уікенд починається з самого ранку! Ми чекаємо на вас з 10:00 і пропонуємо особливе меню сніданків, що задасть правильний ритм сімейному відпочинку. Тато перебуватиме у прекрасному настрої, поживившись ситним Сніданком Петра (деруни з яйцем пашот та вершковим соусом), мама розслаблено примружить очі від невагомо-легкого Львівського сирника. Щасливі батьки — щасливі діти, яких ми, звісно, теж почастуємо солодкими варениками або млинцями. До речі, чай, або кава вже за наш рахунок :)

Вашу родину гостинно зустрінуть у «Балуваній Галі» і на обід та вечерю. Бажаємо смачного і пропонуємо дорослим гостям спробувати страви з нашої унікальної дров’яної печі: ніжну Щуку запечену у сметані або апетитний Гарячий лаваш з куркою та грибами. А ваші діти будуть у захваті, що вони, зовсім як дорослі, можуть самі обирати страви зі смачного та корисного дитячого меню!

Цінуйте час, проведений з родиною, збирайтеся разом частіше! А «Балувана Галя» прослідкує, щоб усі були задоволені та нагодовані.

З любов'ю, ваша «Балувана Галя»
м. Дніпро, вул. Глінки, 15
(073) 333-15-15


0

Коментарі