хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Медичні спеціальності у МАУП: практика починається в альма-матер

В 2019-му році в Міжрегіональній Академії управління персоналом створено потужні бази для підготовки стоматологів, психологів і фармацевтів. Для цього було залучено провідних фахівців галузей, досвід яких підкріплюється власними ресурсами Академії, що дозволяють студентам займатися науково-дослідною роботою та практикуватися безпосередньо у навчальному закладі.

 

Стоматологія

На стоматологічному факультеті МАУП готують фахівців за кваліфікаціями: стоматолог-ортопед, хірург, терапевт, ортодонт і дитячий стоматолог. Професорсько-викладацький склад факультету утворено із досвідчених науковців-практиків.

Основною перевагою факультету є наявність власної стоматологічної клініки, де студенти старших курсів проходять практику з реальними пацієнтами. Це сприяє зручності та ефективності навчання, забезпечуючи випускників факультету не лише дипломом, а й конкретним досвідом роботи.

Для студентів молодших курсів, які тільки-но починають опановувати теорію, діє спеціальний фантомний кабінет, де вони можуть на надсучасних фантомах робити перші практичні кроки, що передуватимуть їх роботі в клініці.

 

Медична психологія

Факультет «Медична психологія» готує майбутніх фахівців надзвичайно затребуваної кваліфікації «Лікар-психолог».

На його базі створено сучасні умови для навчання: студенти отримують глибокі базові знання з медицини у спеціалізованих аудиторіях з хімії, фізики та схемотехніки, фармакології та клінічної фармації. Для опанування фахових дисциплін на факультеті діють лабораторії психотерапевтичної,  загальної, практичної та медичної психології.

Сучасні психологічно-терапевтичні методи студенти вивчають і практикують у таких наукових гуртках, як «Медична психологія. Арт-терапія. Психокорекція. Реабілітація», «Дитяча психологія та патопсихологія», «Психологія травми» тощо.

Окрім того, майбутні психологи отримують можливість займатися науково-дослідною роботою та публікувати результати своїх досліджень і тези доповідей з наукових конференцій у щоквартальному науковому часописі СНТ «GAUDEAMUS» «Академічна студія» та міжнародному науковому виданні «Психологічне здоров’я».

 

Фармація

Для майбутніх фармацевтів у МАУП створено всі умови: від вивчення теорії до здобуття практичних навичок у провідних фармацевтичних компаніях України.

Навчання студентів фармацевтичного факультету проходить у сучасних хімічних лабораторіях, анатомічних та фізичних кабінетах. Для опанування фахових дисциплін в Академії діють спеціалізовані аудиторії навчальної аптеки.

МАУП повністю забезпечує майбутніх фармацевтів практичним досвідом. Відтак, студенти старших курсів працюють на фармацевтичних виробництвах Києва та в аптеках провідних аптечних мереж. Це дозволяє не лише закріпити знання, а й отримати перший досвід роботи за спеціальністю вже під час навчання.

Для всебічної підготовки спеціалістів усіх медичних спеціальностей МАУП уклав договори з клінічними базами медичних закладів Києва. Усі випускники Академії отримують диплом державного зразка, який дозволяє почати практику у приватних і державних медичних закладах та на аптечних виробництвах.

 

Якщо ви хочете відчути всі переваги навчання в легендарному українському виші, стати частиною великої та дружньої сім’ї МАУП та отримати знижку 20% на навчання, ласкаво просимо на відвідини Дня відкритих дверей, що відбудеться вже 22 червня. Задля власної зручності радимо попередньо зареєструватися на спеціальному сайті Дня відкритих дверей http://od.maup.com.ua.

 

Обирайте МАУП та станьте на крок ближче до своєї мрії!

 

Телефони приймальної комісії:

(093) 490-490-0 (Viber, WhatsApp)

(096) 490-490-0

Відкрийте себе в МАУП!

http://maup.com.ua


0

Коментарі