хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Святкові страви зі свинини у “М’ясо у вогні”

А ви знали про таку прикмету до Нового року свині? Потрібно з’їсти якомога більше смачненького зі свинини, щоб наступний рік був вдалим та повним на позитивні моменти. На щастя, можна не готувати самостійно, а навідатися до улюбленого “М’ясо у вогні”!

У нашому меню є дві особливі страви з ніжної та ароматної свинини. Димні ребра BBQ у пряній глазурі створені для любителів довго посмакувати ароматним м’ясом. Глазур неабияк підкреслює й без того солодкуватий смак м’яса, доповнюючи його яскравими нотками. Реберця чудово смакують з пінним крафтовим пивом.

А от для тих, хто вдень і вночі марить соковитими стейками, ми готуємо особливий зі свиного ошийку – стейк “Кантрі”. Він має хрустку скоринку, приємний аромат та надзвичайно м’яке та соковите м’ясо всередині, яке ми ні в якому разі не пересмажуємо. Ідеально з келихом червоного вина та легким свіжим салатом.

Та ми знаємо, що свинина – задоволення не для всіх. Тому у нас ви знайдете чимало стейків з мармурової яловичини, ніжну корейку ягняти та м’яку курятину.

Святкуйте новий рік смачно! У “М’ясо у вогні” ;)

Бровари, б-р Незалежності, 2

Reserve&Info: 068 282 88 58


0

Коментарі