хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

20 жовтня – День відкритих дверей МАУП!

  • 19.10.18, 16:12

Ваші однолітки вже визначились з місцем навчання на наступний рік, а ви й досі у роздумах, який саме заклад варто обрати? Якщо ви завжди мріяли навчатись у сучасному українському виші з європейським рівнем освіти, пропонуємо вам 20 жовтня скористатися унікальною можливістю і відвідати День відкритих дверей в найбільшому недержавному ВНЗ України – Міжрегіональній Академії управління персоналом – щоб впевнитися, що саме цей вищий навчальний заклад стане початком шляху до вашого успішного майбутнього! І тільки в цей день гості заходу зможуть отримати знижку 20% на сучасну європейську освіту!

Нещодавно Міжрегіональна Академія управління персоналом відсвяткувала свій  29-й День народження! За 29 років сумлінної роботи МАУП виховав понад 300 тис. талановитих фахівців у найрізноманітніших галузях знань, серед яких діючий прем’єр-міністр України Володимир Гройсман та відомий співак Дмитро Монатик. Нині у нас навчаються студенти з 39 країн світу за 22 спеціальностями та 115 спеціалізаціями!

Навчаючись в МАУП, ви зможете опанувати сучасні професії в сфері ІТ-технологій, інтернет-маркетингу, політології, міжнародного права і багатьох інших. До того ж, якщо вам не вдалось цього року набрати бажану кількість балів з незалежного оцінювання, у МАУП існують спеціальні міжнародні освітні програми, на які, задля отримання вищої освіти, можна вступити без сертифікату ЗНО до 30 листопада 2018 року. Після закінчення навчання ви навіть можете отримати два дипломи про вищу освіту – український і польський, що дасть вам змогу знайти чудову роботу як в Україні, так і за кордоном. Більше інформації за посиланням: http://bezzno.maup.com.ua/.

Навчання в Академії проводиться за денною, заочною та дистанційною формами. Обравши заочну форму, ви зможете комфортно поєднувати навчання з роботою, а дистанційна дозволить вам отримати вищу освіту без найменшого відриву від роботи.

Звертаємо вашу увагу, що МАУП має численні регіональні відділення та філії по всій Україні. Це дасть вам змогу отримати вищу освіту, не покидаючи рідного дому, навчатися та професійно розвиватися в знайомому місті, поруч із сім’єю та друзями. Більше інформації про регіональні відділення МАУП ви можете дізнатися за посиланням: http://maup.com.ua/ua/pro-akademiyu/regionalni-pidrozdili.html

Ми піклуємось про майбутнє наших вихованців навіть після закінчення Академії. Наші фахівці безкоштовно проводять для студентів  профорієнтацію, допомагають розкрити прихований потенціал та визначитись з майбутньою професією, знаходять омріяне місце роботи та займаються працевлаштуванням студентів.

Студентські роки - це найпрекрасніша пора у житті людини, яка за всіх часів була і є символом молодості, веселощів і першої любові, коли відбуваються найяскравіші відкриття, а бажання рухатися вперед змушує домагатися більших успіхів. Якщо ви хочете відчути всі переваги навчання в легендарному українському ВНЗ, стати частиною великої та дружньої сім’ї МАУП та отримати знижку 20% на навчання, ласкаво просимо на відвідини Дня відкритих дверей, що відбудеться 20 жовтня. Задля власної зручності радимо попередньо зареєструватися на спеціальному сайті Дня відкритих дверей http://od.maup.com.ua/.

 Приходьте до МАУП та станьте на крок ближче до своєї мрії!

Телефони приймальної комісії: 
(044) 490-95-05, (044) 494-47-47.
Відкрийте себе в МАУП!
http://maup.com.ua/


0

Коментарі