хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

«Вчи малюючи» - курс з веб-дизайну для креативних дітлахів

Веб-дизайн - одна з найбільш затребуваних, але при цьому захоплюючих і креативних сфер сучасного світу інформаційних технологій. Якщо ви помічали у вашої дитини здібності до малювання та природнє покликання до створення всього надзвичайного – наш курс «Вчи малюючи» допоможе розкрити всі таланти вашої маленької творчої особистості! 

Забудьте про традиційні уроки малювання - крокуйте в ногу з часом, адже майбутнє належить інформаційним технологіям. Наш курс надасть вашій дитині можливість отримати необхідні знання та основні навички роботи з графічними редакторами ще змалечку. Ми гармонійно поєднали в навчальній програмі роботу за сучасними технологіями та застосування творчих здібностей учня, розвиток креативності та логічного мислення. Процес вивчення програм Adobe Photoshop та Illustrator розроблено таким чином, що переважна частина теорії освоюється під час виконання цікавих і доступних практичних занять, завдяки чому гарантується максимально ефективна віддача та результативність. Вже з перших занять дітлахи навчаються редагувати фотографії, створювати власні візитні картки, розробляти різноманітні дизайн-проекти або веб-сторінки тощо.

Перетворіть дивовижний світ фантазій вашої малечі на графічні зображення разом з нами! Хто знає, можливо ваша дитина у майбутньому стане успішним веб-дизайнером або ретушером? Більше інформації за посиланням: http://www.ddlaboratory.pro/kurs-veb- dizajn/

Design & Development laboratory

Київ, просп. Маяковського, 1В

0673900088 (viber)

0443909820

http://www.ddlaboratory.pro


0

Коментарі