хочу сюди!
 

Natalia

43 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Вища освіта без ЗНО. Легко та зручно!

Якщо цього року ви не вступили до ВИШу через недостатню кількість балів з незалежного оцінювання, або в дорослому віці вирішили отримати першу вищу освіту – ми можемо вам допомогти! Завдяки МАУП ви маєте змогу стати студентом престижного навчального закладу без ЗНО!

Міжрегіональна Академія управління персоналом запрошує абітурієнтів на навчання за освітніми програмами без ЗНО, а саме - здобуття вищої освіти за спільної програми Університету менеджменту в Легниці (Польща) та МАУП. Сертифікат ЗНО для вступу до Університету менеджменту не потрібен! Зарахування відбувається на основі атестату про повну середню освіту та за результатами співбесіди. Закінчивши перший курс в освітньому центрі, кожен студент може обрати навчання на другому курсі в МАУП, або продовжити навчання до ступеню бакалавра в Польщі.

Навчальний процес по спільній програмі ведеться за такими спеціальностями:
- Політологія
- Філологія
- Правознавство
- Управління бізнесом
- Облік і аудит
- Країнознавство
- Право (магістратура)

Тільки уявіть, які переваги ви отримаєте за умов такого навчання! По-перше, ви маєте можливість отримати два дипломи про вищу освіту – український і польський, що дасть вам змогу отримати чудову роботу, як в Україні, так і за кордоном. По-друге, навчання по інтегрованій програмі ведеться також і у заочній формі, отже студенти можуть поєднувати навчання з роботою. І на останок, вам не доведеться втрачати рік, чекаючи наступного незалежного оцінювання.

Більше інформації про освітню програму ви можете дізнатись за посиланням http://bezzno.maup.com.ua/
Зимовий набір вступників триває до 28-го лютого. Поспішайте за своєю мрією до МАУП!
Київ, вул. Фрометівська, 2
Приймальна комісія:
(044) 490-95-05, (044) 494-47-47
0

Коментарі