хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

МАУП вітає з Новим роком та Різдвом Христовим!

Дорогі друзі! Прийміть найщиріші привітання з Новим роком та Різдвом Христовим від усього колективу Міжрегіональної Академії управління персоналом!

У новому році ми будуємо плани на майбутнє та підводимо підсумки минулорічної діяльності ВИШу. У 2017 році Академією було проведено вдалі вступні кампанії на освітні програми без ЗНО та Дні відкритих дверей, на високому рівні пройшли наукові конференції, творчі конкурси та фестивалі, виставки та спортивні змагання. Ми певні, що 2018 рік буде сповнений нових яскравих і творчих подій, ми збережемо старі традиції і примножимо нові, а колектив нашого ВИШу буде плідно працювати на благо майбутніх поколінь! Переконані, що 2018 рік підхопить естафету натхненної роботи та примноження добрих справ, порадує новими звершеннями, що будуть гідним продовженням багаторічних традицій освіти і науки нашої держави та працюватимуть в ім’я нашої рідної Академії.

Щиро бажаємо вам мирного неба, міцного здоров’я, щастя, душевної рівноваги, оптимізму та стійкості духу, нових наукових і творчих відкриттів, гідних нагород. Хай у новому році вас минають усі негаразди, а ваші оселі наповняться любов’ю, злагодою та добробутом. Вітаємо!

Київ, вул. Фрометівська, 2
Приймальна комісія:
(044) 490-95-05, (044) 494-47-47
http://maup.com.ua/


0

Коментарі