хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Вступайте до МАУП без сертифікату ЗНО: зимовий набір триває до 2

Цього року вам не пощастило вступити до ВИШу через недостатню кількість балів з незалежного оцінювання, і тепер доведеться витратити більш, аніж півроку, очікуючи наступної вступної кампанії? Друзі, не гайте часу, адже завдяки Міжрегіональній Академії управління персоналом ви можете стати студентом вже зараз! Все, що вам потрібно зробити – обрати для навчання програму в МАУП без ЗНО і подати документи на вступ до 28-го лютого. 

Обравши для навчання освітню програму без ЗНО, майбутній студент вступає на перший курс в Вищу Школу Менеджменту м. Легниця (Польсько-Український освітній центр при МАУП). Сертифікат ЗНО для вступу до ВШМ не потрібен! Зарахування відбувається на основі атестату про повну середню освіту та за результатами співбесіди. Закінчивши перший курс в ВШМ та отримавши польську академічну довідку, студент продовжує навчання на другому курсі в МАУП. Окрім того, після закінчення першого курсу, студент матиме змогу обрати нову спеціальність для подальшого навчання в МАУП. 

Навчальний процес у культурно-освітньому центрі ведеться за такими спеціальностями: 

- Політологія
- Філологія
- Право (бакалаврат)
- Право (магістратура)
- Менеджмент
- Облік і оподаткування
- Міжнародні відносини

Тільки уявіть, які переваги ви отримаєте за умов такого навчання! По-перше, ви маєте можливість отримати два дипломи про вищу освіту – український і польський, що дасть вам змогу отримати чудову роботу, як в Україні, так і за кордоном. По-друге, навчання по інтегрованій програмі ведеться також і у заочній формі, отже студенти можуть поєднувати навчання з роботою. І на останок, вам не доведеться втрачати рік, чекаючи наступного незалежного оцінювання.

Більше інформації про освітню програму ви можете дізнатись за посиланням http://bezzno.maup.com.ua/.

Нагадуємо, що зимовий набір вступників триває до 28-го лютого. Поспішайте за своєю мрією до МАУП!

МАУП – сучасна європейська освіта в Україні!
Київ, вул. Фрометівська, 2
Приймальна комісія:
(044) 490-95-05, (044) 494-47-47
http://maup.com.ua/


0

Коментарі