хочу сюди!
 

Лия

43 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 40-50 років

Американська мрія у гастробарі OSOKIR: шалені знижки


О, американська їжа! Хто тільки її не критикував і не засуджував, але й хто з нас її не любить? Адже варто тільки раз спробувати справжній американський бургер - і це буде любов з першого шматочка і вже до кінця життя. У чому ж полягає феномен американської кухні й чому її обожнюють в усьому світі?

Американська кухня - це шалений мікс та різноманіття рецептів, запозичених зі всіх куточків планети. Батьківщина соковитих бургерів та стейків, пікантних крилець та запашних супів – таке поєднання навряд чи залишить когось байдужим. Американці керуються декількома правилами під час приготування страв: рецепт має бути простим, а їжа – смачною та ситною. Вас навряд чи вразить вишуканість страв американської кухні, але ви напевно не зможете забути їх приголомшливий смак. Тож не зволікайте – завітайте до гастробару OSOKIR скуштувати найвідоміші гастрономічні дива, приготовані за класичними та авторськими рецептами американської кухні!

Більш того, вітаючи вас із прийдешніми святами, ми приготували приємний подарунок. Відтепер у гастробарі OSOKIR американська мрія стає доступнішою, адже, крім найсмачніших страв, на наших улюблених гостей також чекає шалена новорічна знижка! Починаючи з 27 грудня та до кінця січня на всі страви основного меню та коктейльну карту (крім води, соків та пива) діє неймовірна знижка – 30%! Кожного дня з 16:00 та до останнього відвідувача – ми чекаємо саме на вас!

Неперевершений смак за доступною ціною – тільки в гастробарі OSOKIR!

OSOKIR GastroBar

Дніпровська набережна, 14

097 772 6581

https://www.facebook.com/OSOKIR/


0

Коментарі