хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Веселий і безтурботний – ваш корпоратив в гастробарі OSOKIR

Новорічні свята - це той самий казковий час, на який ми так чекаємо, аби нарешті перепочити, трішки побайдикувати та накопичити достатньо енергії на майбутні 12 місяців. Але перш за все - це чудовий привід від душі повеселитись і розслабитись у компанії друзів та колег на новорічному корпоративі: випити з улюбленим шефом келих чогось міцненького, натанцюватись під добре відомі новорічні хіти та дружньо попрощатися з 2017 роком.

Отже, якщо у вас молода, бадьора компанія, якій набридлі нудні, однотипні корпоративи, та ви хочете влаштувати незабутнє свято, потішивши ваших колег неперевершеними смаколиками та напоями - вам неодмінно до нас! Гастробар OSOKIR – це оригінальна палітра смачнючих страв американської кухні, що готуються з українською душею, яскрава коктейльна карта, мінімалістичний інтер'єр у скандинавському стилі та чемний, гостинний персонал. Але найголовніше - це справжній святковий настрій! А отже, вибір за вами, любі друзі: галаслива, безтурботна вечірка або тихий, спокійний вечір - ми із задоволенням втілимо в життя будь-які ваші побажання та влаштуємо справжнє свято.

Лише в гастробарі OSOKIR на вас чекає найвідповідальніший підхід до організації вашого корпоративу! Наш заклад із легкістю може прийняти одночасно до 50 гостей в форматі банкету та до 70 відвідувачів у форматі фуршету. Стартова ціна – від 500 грн на гостя.

Тож не зволікайте та не відмовляйте собі в задоволенні влаштувати найкращу корпоративну вечірку - телефонуйте, ми радо відповімо на всі ваші запитання та заплануємо ваше особливе свято!

OSOKIR GastroBar
Дніпровська набережна, 14
097 772 6581
https://www.facebook.com/OSOKIR/


0

Коментарі