хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Міжнародна наукова конференція в МАУП


26-27 жовтня 2017 року в Міжрегіональній Академії управління персоналом відбудеться  Міжнародна науково-практична конференція з питань охорони психічного здоров’я «Психічне здоров’я: глобальні виклики XXI ст.». Метою проведення конференції є привернення уваги світових дослідників до глобальних проблем охорони психічного здоров’я.

Організатором Міжнародної конференції «Психічне здоров’я: глобальні виклики XXI ст.» є Центр Міжнародної Академічної Мобільності МАУП. Конференція організована МАУП у тісній співпраці з низкою українських ВНЗ: Національний університет «Львівська Політехніка», Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана, Київський національний університет імені Тараса Шевченка; а також численних міжнародних організацій та наукових установ: Mohamed Lamine Debaghine, Stif 2 University (Алжир), Technological Educational Institute of Thessaly (Греція), NDSAN Network (Італія), University of Manitoba та Canadian Centre on Disability Studies (Канада), Julius Maximilian University of Wrzburg (Німеччина). 

Конференція дійсно представляє глобальні питання охорони психічного здоров’я. Оскільки участь у конференції беруть представники з різних куточків світу: Алжир, Канада, Індія, Европа (Італія, Німеччина, Греція, Кіпр, Латвія, Україна). 

Співпраця українських і міжнародних науковців у рамках проведення конференції надасть можливість вивчити перспективи вирішення конкретних питань охорони психічного здоров’я у мультидисциплінарних та мультикультурних аспектах, а також стимулювати об'єднання досліджень для ефективного вирішення глобальних проблем психічного здоров’я.

Для проведення заходу створено новий формат конференції, що стане платформою для співпраці, обміну ідеями і передовими практиками дослідження проблеми охорони психічного здоров’я. Вперше в історії України (у сфері гуманітарних наук) результати та матеріали конференції у сфері гуманітарних наук поширюватимуться через науковометричну базу Scopus та будуть розміщені у міжнародних наукових виданнях.

Якщо ви цікавитеся питаннями охорони психічного здоров’я, бажаєте почути думку авторитетних науковців з цього приводу, ознайомитися з актуальними дослідженнями в галузі психології та соціології і отримати нові знання, тоді не пропустіть унікальну можливість відвідати конференцію!

Зазначена конференція є логічним продовженням започаткованих науково-соціальних ініціатив щодо вирішення нагальних викликів сьогодення. Так, МАУП також виступає одним з трьох організаторів (Національний Університет «Львівська Політехніка», Університет Вюрцбургу (Німеччина) та МАУП) міжнародного симпозіуму «НА ШЛЯХУ ДО ЗДОРОВОГО СУСПІЛЬСТВА: ГУМАНІСТИЧНИЙ ВИМІР» (11-13 жовтня). Метою цього симпозіуму є визначення шляхів побудови здорового суспільства на засадах інтеграції теорії і практики соціальної інклюзії та формування мережі партнерської взаємодії «Без обмежень» на місцевому, регіональному, національному та міжнародному рівнях.

Більш докладну інформацію про зазначені заходи ви можете знайти за посиланням: http://maup.com.ua/ua/navchannya-u-maup/mizhnarodna-osvita/mizhnarodnij-vidkritij-universitet1/centr-akadem-mobil/konfer-ohorona-psihich-zdorovya.html , або ж отримати за тел.: +38 067 74 08 429. Чекаємо на вас 26 та 27 жовтня за адресою: м. Київ, вул. Фрометівська, 2 (Президентський Інститут МАУП).

0

Коментарі