хочу сюди!
 

Наська)

34 роки, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 20-90 років

Стартує осінній набір на освітні програми без ЗНО в МАУП!



На сьогодні зовнішнє незалежне оцінювання – це не тільки перевірка знань школярів, а й перепустка до ВИШу для усіх майбутніх студентів. Для підлітка підготовка до такого відповідального процесу – це справжнє випробування та стрес, що часто заважає сконцентруватися і вдало скласти іспити. 
Якщо цього року ви не вступили до ВИШу через недостатню кількість балів з незалежного оцінювання, але бажання отримати вищу освіту не полишає вас – ми можемо вам допомогти! Завдяки МАУП ви ще й досі маєте змогу стати студентом престижного навчального закладу в цьому році, адже 25-го вересня ми розпочинаємо осінній набір на навчання без ЗНО! 

Міжрегіональна Академія управління персоналом запрошує абітурієнтів на навчання за освітніми програмами без ЗНО, а саме - здобуття вищої освіти в Польсько-Українському культурно-освітньому центрі Університету менеджменту в Легниці при МАУП. Сертифікат ЗНО для вступу до цього культурно-освітнього центру не потрібен! Зарахування відбувається на основі атестату про повну середню освіту та за результатами співбесіди. Закінчивши перший курс в освітньому центрі, кожен студент може обрати навчання на другому курсі в МАУП, або продовжити навчання до ступеня бакалавра в Польщі.

Навчальний процес у культурно-освітніх центрах ведеться за такими спеціальностями: 
• Політологія
• Філологія
• Правознавство
• Управління бізнесом
• Облік і аудит
• Країнознавство
• Право (магістратура)

Тільки уявіть, які переваги ви отримаєте за умов такого навчання! По-перше, ви маєте можливість отримати два дипломи про вищу освіту – український і польський, що дасть вам змогу отримати чудову роботу, як в Україні, так і за кордоном. По-друге, навчання по інтегрованій програмі ведеться також і у заочній формі, отже студенти можуть поєднувати навчання з роботою. І на останок, вам не доведеться втрачати рік, чекаючи наступного незалежного оцінювання.

Більше інформації про освітню програму ви можете дізнатись за посиланням http://bezzno.maup.com.ua/

Осінній набір вступників триває з 25-го вересня до 21-го листопада. Поспішайте за своєю мрією до МАУП!

Київ, Фрометівська, 2
Приймальна комісія:
(044) 490-95-05, (044) 494-47-47


0

Коментарі