хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Дистанційна освіта у МАУП: зручно, якісно, доступно

Ви так втомилися від нескінченного відвідування лекцій, які вважаєте даремно витраченим часом, що вже не маєте ані сил, ані бажання навчатися на стаціонарі? Чи ви настільки заклопотані роботою та сімейними справами, що у вас не вистачить часу навіть на заочну форму навчання? Якщо ж мрія отримати вищу освіту та здобути фах вас не полишає, тоді дистанційна освіта в МАУП – ідеальне рішення для вас! 

Інститут дистанційного навчання МАУП надає можливість отримати першу або другу вищу освіту в МАУП дистанційно за допомогою Інтернет-технологій. Онлайн-освіта – це можливість пройти навчання без відриву від виробництва, не витрачаючи час і кошти на поїздки та не покидаючи основного місця роботи. Ви зможете навчатись у зручний для себе час у зручному місці, отримувати консультації та брати участь в обговоренні питань в процесі навчання, в режимі on-line. До того ж, дистанційний процес навчання дає змогу з набору навчальних курсів (модулів) сформувати навчальний план, що відповідає вашим індивідуальним потребам.

Навчаються в інституті онлайн-навчання за спеціальностями:
• Менеджмент
• Маркетинг
• Управління персоналом та економіка праці
• Фінанси і кредит
• Облік i аудит
• Психологія
• Правознавство.

Підготовку фахівців здійснюють висококваліфіковані викладачі-тьютори, які готують навчально-методичні матеріали (конспекти лекцій, завдання для самостійної роботи, бази даних, тестові завдання тощо) з усіх дисциплін в електронному вигляді, проводять всі види навчальної роботи та здійснюють контроль, передбачені навчальним планом, за допомогою інтернету. Випускники Академії отримують дипломи про вищу освіту державного зразка з присвоєнням кваліфікації бакалавра або магістра.

Онлайн вища освіта має безліч переваг і стане ідеальним рішенням для тих, хто бажає найбільш зручно продовжити навчання паралельно з професійною діяльністю. Більш докладну інформацію про Інститут дистанційного навчання ви можете отримати за посиланням:
http://maup.com.ua/ua/pro-akademiyu/instituti/institut-distancijnogo-navchannya.html Приходьте до МАУП та втілюйте свої мрії в реальність! 

Чекаємо на вас у МАУП! 
Київ, Фрометівська, 2
Приймальна комісія:
(044) 490-95-05, (044) 494-47-47




0

Коментарі