хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Завершальний етап вступної кампанії: не проґавте шанс стати студ

До закінчення всеукраїнської вступної кампанії залишилися лічені дні, і вже наступного тижня приймальні комісії українських ВИШів завершують свою роботу. Тож ми нагадуємо вам, друзі, щоб ви поквапилися з поданням документів на вступ. Бажано подати документи не пізніше, аніж за два дні до кінцевого терміну кампанії, адже працівники навчальних закладів мають встигнути опрацювати і внести всю необхідну інформацію про абітурієнтів до загальної бази Міністерства освіти і науки України. 

Якщо ж ви ще й досі не визначалися, який професійних шлях обрати, ми підготували для вас перелік найзатребуваніших спеціальностей у МАУП 2017-го року. Особливою популярністю серед абітурієнтів цього року користується спеціальність «Публічне адміністрування». Навички з цієї спеціальності – це унікальна можливість подальшого кар'єрного зростання для молодих фахівців, що хочуть працювати в органах державної влади та місцевого самоврядування. Під час навчання майбутні управлінці дізнаються про принципи і механізми публічного управління, опановують методи моніторингу та контролю за прийняттям управлінських рішень на державному, регіональному та місцевому рівнях. На наших випускників чекає робота у Національному агентстві України з питань державної служби, Комітетах Верховної Ради України, Київській міській державній адміністрації, Державних районних адміністраціях, Пенсійному фонді України, Національній Академії управління при Президенті України, у різноманітних банківських установах та страхових компаніях.

Абітурієнтам, що бажають пов’язати своє життя з медициною, варто звернути увагу на спеціальність «Фармація, промислова фармація». Майбутні фахівці з фармації оволодіють основами фармакології, отримають навички технології ліків та навчаться застосовувати інноваційні методи фармацевтичного управління. Підготовка проводиться у сучасних хімічних лабораторіях, анатомічних та патофізіологічних кабінетах, у спеціалізованих аудиторіях навчальної аптеки. Після отримання диплому випускники мають право працювати в лікувальних та оздоровчих закладах, аптечних мережах та аптеках, представництвах зарубіжних фармацевтичних компаній та на фармацевтичних заводах і фабриках.

Широкі закордонні горизонти чекають на студентів, що оберуть «Міжнародне право», де окрім соціально-гуманітарних та професійно-орієнтованих юридичних дисциплін, вивчають дві іноземні мови (обов’язкову англійську та другу іноземну – на вибір). Після випуску з Академії фахівці з міжнародного права зможуть обійняти посади в органах державної влади і місцевого самоврядування, в посольствах, політичних партіях, міжнародних громадських організаціях, комерційних структурах, що працюють у сфері зовнішньоекономічної діяльності.

Не зволікайте, адже на найпопулярніші спеціальності в МАУП залишилося обмаль місць! Не проґавте свій шанс стати студентом найбільшого недержавного ВИШу країни. Чекаємо на вас у МАУП! 

Київ, Фрометівська, 2
Приймальна комісія:
(044) 490-95-05, (044) 494-47-47


0

Коментарі