хочу сюди!
 

светлана

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Реалії української освіти, або чому ЗНО не повинно впливати на м


Українські ЗМІ стрімко поширюють новини про те, що цьогорічні школярі написали ЗНО гірше, аніж за всі попередні роки. Лише п’ятеро учнів на всю Україну написали українську мову та літературу на 200 балів, тоді як торік максимальний бал набрали 67 школярів. Окрім того, незадоволених своїми результатами школярів, котрі збираються подавати апеляцію, назбиралося вже близько трьох тисяч!

Якщо ви потрапили до числа тих, хто набрав занизький бал і залишився незадоволеним оцінкою власних знань, не варто перейматися! Насправді система незалежного оцінювання є досить недосконалою. ЗНО не враховує індивідуальних здібностей та способу мислення абітурієнтів. Тести не можуть адекватно відобразити рівень знань школярів, адже завдання з різних предметів на ЗНО мають різний рівень складності, спостерігаються некоректні формулювання питань та відповідей, невідповідність шкільній програмі, існує висока ймовірність складання тесту «навмання». 

Краще збережіть свої нерви та надайте перевагу ВИШу, де ціниться не формальна оцінка, а реальні знання та здібності дітей! Міжрегіональна Академія управління персоналом запрошує абітурієнтів на навчання за освітніми програмами без ЗНО! МАУП розробила спеціальні програми для здобуття вищої освіти в Кіпрсько-Українському культурно-освітньому центрі Університету Нікосії при МАУП або Польсько-Українському культурно-освітньому центрі Університету менеджменту в Легниці при МАУП. Сертифікат ЗНО для вступу до цих культурно-освітніх центрів не потрібен! Зарахування відбувається на основі атестату про повну середню освіту та за результатами співбесіди. Закінчивши перший курс в освітньому центрі, кожен студент може обрати навчання на другому курсі в МАУП, або продовжити навчання до ступеня бакалавра в Польщі чи на Кіпрі.

Навчальний процес у культурно-освітніх центрах ведеться за такими спеціальностями: 
• Політологія
• Філологія
• Правознавство
• Управління бізнесом
• Облік і аудит
• Країнознавство
• Право (магістратура)

Тільки уявіть, які переваги ви отримаєте за умов такого навчання! По-перше, ви маєте можливість отримати два дипломи про вищу освіту – український і польський або кіпрський, що дасть вам змогу отримати чудову роботу, як в Україні, так і за кордоном. По-друге, навчання по інтегрованій програмі ведеться також і у заочній формі, отже студенти можуть поєднувати навчання з роботою. І на останок, вам не доведеться втрачати рік, чекаючи наступного незалежного оцінювання.
Більше інформації про освітні програми ви можете дізнатись за посиланням http://bezzno.maup.com.ua/

Приходьте до МАУП та втілюйте свої мрії в реальність! 
Київ, Фрометівська, 2 
Приймальна комісія:
(044) 490-95-05, (044) 494-47-47

0

Коментарі