хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Свято наближається! МАУП вітає з Новим роком та Різдвом Христови

Дорогі друзі! Від імені всього колективу Міжрегіональної Академії управління персоналом ми вітаємо вас з прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим!

В останні дні року, що минає, ми згадуємо про здобутки і підводимо підсумки багатогранної діяльності ВУЗу. Зроблено чимало. У 2016 році нашими спільними зусиллями на високому рівні пройшли наукові конференції, творчі конкурси та фестивалі, виставки та спортивні змагання. 2016 рік став для Академії знаковим, адже цього року ми відкрили новий Міжнародний ліцей МАУП і прийняли до своїх теплих обіймів дошкільнят і нових учнів ліцею від першого до одинадцятого класів.  Ми пишаємося тим, що маємо змогу готувати фахівців різноманітних галузей та формувати гідне майбутнє нашої нації з самого малечку.

Упевнені, що і 2017 рік буде творчим, ми збережемо старі традиції і примножимо нові, а колектив нашого ВИШу буде плідно працювати на благо майбутніх поколінь! Наша злагоджена робота з реалізації намічених планів зробить свій внесок у модернізацію науково-освітньої сфери, формування інноваційної економіки, заснованої на високому рівні знань української молоді.

Новий рік, сповнений теплом і щирістю, несе в собі надію на нові звершення для кожного з нас і для всієї країни. Від щирого серця бажаємо вам у новому році міцного здоров'я, душевної рівноваги, оптимізму і стійкості духу, професійного розвитку, нових перспектив, творчих відкриттів і натхнення!

Нехай новий 2017 рік принесе тепло і добробут в кожну сім'ю, буде спокійним і сповненим радістю!

 

0

Коментарі