хочу сюди!
 

светлана

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

17 вересня – День відкритих дверей у МАУП


Мрієте про перспективну європейську освіту? Завітайте 17 вересня на День відкритих дверей у Міжрегіональній академії управління персоналом і переконайтесь в тому, що ви знайшли саме те, що вам потрібно.

МАУП – це найбільший недержавний вуз України, що надає студентам знання з найактуальніших сучасних професій, зокрема в IT-сфері, міжнародному праві, комп’ютерному дизайні, маркетингу і PR-менеджменті. Висококваліфіковані викладачі допоможуть вам опанувати професію вашої мрії.

До того ж, вам не треба втрачати цілий учбовий рік, адже до жовтня ви ще же можете скористатися нагодою вступити до Кіпрсько-Українського та Польсько-Українського культурно-освітніх центрів при МАУП. Хочемо також зауважити, що для вступу вам не потрібен сертифікат ЗНО.

На Дні відкритих дверей спеціалісти МАУП з радістю дадуть відповіді на всі ваші питання стосовно напрямів навчання, учбового процесу і матеріально-технічної бази ВНЗ.

Але й це ще не все! Зареєструвавшись на нашому сайті http://od.maup.com.ua/, ви автоматично отримаєте знижку 20% на навчання!

Вступайте до МАУП - перетворіть мрії про сучасну європейську освіту на реальність!

Телефон приймальної комісії: 
(044) 490-95-05, (044) 494-47-47.
http://maup.com.ua/

0

Коментарі