хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

17 вересня - День відкритих дверей в МАУП

17 вересня - ваша унікальна можливість відвідати День відкритих дверей в найбільшому недержавному вузі України - Міжрегіональнії академії управління персоналом. Тільки в цей день гості заходу зможуть отримати знижку в 20% на сучасне європейське навчання.

На Дні відкритих дверей ви матиме можливість ознайомитися з матеріально-технічною та науково-методичною базою ВНЗ, поспілкуватися зі співробітникам Академії, а також обрати свій шлях професійної кар'єри.

Особливо хочемо відзначити - навчання в МАУП дає вам можливість опанувати сучасні професії в сфері ІТ-технологій, інтернет-маркетингу, політології, міжнародного права і багатьох інших. В майбутньому це допоможе вам стати затребуваним і високооплачуваним фахівцем і побудувати успішну кар'єру.

Також хочемо зауважити, що в МАУП існують такі зручні форми навчання, як заочна та дистанційна, тобто за необхідності у вас є можливість поєднувати навчання із роботою.

І головне – у вас ще є прекрасна нагода не втрачати цілий учбовий рік, а вступити до МАУП прямо зараз. Адже Кіпрсько-Український та Польсько-Український культурно-освітні центри чекають на студентів-першокурсників до жовтня місяця, більш того, для вступу не потрібен сертифікат ЗНО.

Зареєструвавшись на нашому сайті http://od.maup.com.ua/, ви автоматично отримаєте знижку 20% на навчання!

Телефон приймальної комісії:
(044) 490-95-05, (044) 494-47-47.
Відкрийте себе в МАУП!
http://maup.com.ua/


0

Коментарі