хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Ласкаво просимо до Деснянського інституту МАУП!


Вже 12  березня, в День відкритих дверей, що відбудеться у Деснянському інституті МАУП, усі бажаючі зможуть ознайомитись з першим та єдиним ВУЗом Троєщини, а також отримати знижку 20% на навчання!

Знаходиться інститут за адресою: Закревського, 45-Б, тож мешканцям Деснянського району, які бажають отримати першу або другу вищу освіту, не треба буде далеко їхати за знаннями! :)

Дізнатись більше про сам інститут, напрями навчання, вартість та студентське життя взагалі також можна за телефоном: (044) 548-29-46.

Коротка довідка: інститут почав свою історію 15 листопада 2015 року, коли він був створений за ініціативи та підтримки керівництва МАУП з метою залучити талановиту молодь, випускників загальноосвітніх навчальних закладів та ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації лівобережних районів м. Києва та області до навчання. Вища освіта в Академії поєднує в собі сучасні знання юриста, фінансиста, науковця та керівника будь-якого рангу, тож будування блискучої кар’єри  - просте завдання для наших випускників!

Ми з радістю допоможемо й вам знайти своє покликання та стати справжнім професіоналом!

0

Коментарі