хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

МАУП - академія, що поєднує передові освітні технології


Міжрегіональна Академія управління персоналом протягом 26 років  впевнено тримає позиції лідера управлінської освіти в Україні. МАУП є найбільшим економіко-гуманітарним вищим навчальним закладом країни. Про це яскраво свідчить статистика: тут навчаються студенти з 39 країн світу за 27 спеціальностями, 141 спеціалізацією з 11 галузей знань та 15 напрямів. Якісний навчальний процес забезпечують понад 2300 викладачів, 70% з яких – доктори і кандидати наук.

МАУП включена до Світової бази даних про вищу освіту, що регулярно видається Міжнародною асоціацією університетів під егідою ЮНЕСКО. Високий статус МАУП ще раз підтверджує якість і ефективність наукової та освітньої діяльності Академії, яка забезпечує кваліфікованими кадрами провідні галузі діяльності - з одного боку, та створює передові наукові розробки з пріоритетних для країни напрямах - з іншого.

Щодо процесу навчання, інфраструктура Вищого навчального закладу повністю відповідає європейським стандартам. Студентам пропонуються всі зручності: починаючи з комфортних навчальних корпусів, провідних медичних центрів, сучасних гуртожитків, та закінчуючи ресторанами, перукарнями та саунами. Увесь кампус цілодобово охороняється.

То ж можна відверто визнати, що вища освіта з МАУП – це не тільки комфортні європейські умови навчання, а ще й високий рівень отриманих знань та серйозна наукова робота. То ж якщо Ви – управлінець в душі та хочете стати профі – обирайте МАУП!

г. Киев, ул. Фрометовская, 2

(044) 490-95-05, (044) 494-47-47

www.maup.com.ua

0

Коментарі