хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Тетянин день в еко-ресторані «Батьківська хата»!


У розпал зими еко-ресторан «Батьківська хата» запрошує гостей на романтичне свято – Тетянин день.

Важко знайти іменини, які святкують так активно. Дивним чином співпало, що саме в Тетянин день, який за новим стилем ми відзначаємо 25 січня, в 1755 році імператриця Єлизавета Петрівна підписала указ про заснування Московського університету, і День Тетяни став офіційним студентським святом. Згодом в одному із флігелів старої будівлі університету було створено церкву святої мучениці Татіани, а сама свята була оголошена покровителькою всього студентства.


Із приводу походження древнього імені Татіана побутують різні думки. За однією з версій – це давньогрецьке ім’я, яке означає «упорядниця, засновниця».

Еко-ресторан «Батьківська хата», бажаючи підтримати історично сформовану традицію, щиро вітає всіх Тетян із Днем Янгола і запрошує відсвяткувати цей день разом!У суботу, 25 січня, на власниць прекрасного імені чекатимуть приємні несподіванки в «Батьківській хаті». Бренд-шеф еко-ресторану підготував комплімент усім чарівним Тетянам – келих вишуканого вина в подарунок!


Найкраща українська кухня, неповторні десерти, романтична музика, приємні сюрпризи та щирі зізнання будуть супроводжувати упродовж вечора і нагадувати всім Тетянам, що сьогодні – їхній день!Проведіть це особливе свято в незабутній атмосфері еко-ресторану «Батьківська хата»!24 км автобану Київ-Одеса (15 хв. транспортом від м. Виставковий центр «ВДНГ», зупинка с. Іванковичі).

Бронювання столиків за тел.: (067) 401-38-58,

(044) 592-15-35.

www.batkivskahata.com

www.vk.com/batkivska_hata

www.facebook.com/BatkivskaHata

0

Коментарі