хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Шалений Новий рік в еко-ресторані «Батьківська хата»!

 

Еко-ресторан «Батьківська хата» влаштував для свої гостей незабутню зустріч Нового 2014-го року. Кожен, хто відвідав «Батьківську хату», був приємно здивований. З першого кроку складалося таке відчуття, ніби ти потрапив до казки і цієї чарівної ночі неодмінно здійсняться всі бажання.Цього дня бенкетна зала еко-ресторану була особливо розкішною!


Новорічні прикраси, яскраві гірлянди, скатертини із драпіруванням, білі вишивані чохли і, звичайно, головна окраса свята – ефектна новорічна ялинка!


Святкового настрою гостям додали ексклюзивні страви від бренд-шефа еко-ресторану «Батьківська хата»: ніжні овочеві салати, молоденька телятинка на кісточці, качина грудка у власному соку, полита вишневим соусом; вишукані напої та неперевершені десерти.


Крім смачних і корисних страв, гості також  насолоджувалися  незабутньою шоу-програмою за участю  зірок української естради! Святковий бенкет проходив під запальну живу музику.



Гості отримали неймовірні враження від виступів гурту «Рвані міхи», народних артистів України – Наталії Бучинської і Степана Гіги. Та, звичайно ж, від Михайла Поплавського!


Опівночі до «Батьківської хати» завітали Дід Мороз і Снігуронька! Вони підготували для гостей вечора веселі конкурси, сюрпризи та подарунки! Наші мужні і харизматичні чоловіки та їх чарівні пані  активно брали участь у всіх конкурсах і вікторинах.


Так, під час одного розважального конкурсу, була святково прикрашена жива новорічна ялинка.

Свято видалося неймовірно веселим! Ця ніч подарувала всім гостям еко-ресторану «Батьківська хата» чудовий відпочинок і приємні спогади, які залишаться надовго в серці кожного.

Всі присутні ще раз переконалися, що еко-ресторан  «Батьківська хата» - це особливий заклад, де створюють незабутнє свято!

Чекаємо на Вас в еко-ресторані «Батьківська хата»!

24 км автобану Київ-Одеса (15 хв. транспортом від м. Виставковий центр «ВДНГ», зупинка с. Іванковичі).

Бронювання столиків за тел.: (067) 401-38-58,  (044) 592-15-35.

www.batkivskahata.com

www.vk.com/batkivska_hata

www.facebook.com/BatkivskaHata




 

0

Коментарі