хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Еко-ресторан «Батьківська хата» запрошує на святкування Дня Збро


Дорогі чоловіки! Наближається День Збройних Сил України – улюблене свято всіх представників сильної половини людства. Еко-ресторан «Батьківська хата» гостинно запрошує справжніх чоловіків та їх чарівних пані підняти чарочку фірмової маминої настоянки «Кропива» за доблесних захисників і закусити «Дунайською сельодкою власного посолу»!

Чоловіче свято в затишній домашній атмосфері еко-ресторану «Батьківська хата» – це унікальна можливість приємно відпочити в заміському закладі, подалі від метушні мегаполісу, з прекрасною музикою, бездоганним обслуговуванням і розкішним вибором ексклюзивних страв за старовинними рецептами української кухні.

Святкове сервірування столів, велика кількість фірмових закусок і напоїв, європейський сервіс та атмосфера комфорту, створені для кожного гостя еко-ресторану «Батьківська хата», надовго запам'ятаються чоловікам!


Головною принадою свята стануть традиційні українські та європейські страви у виконанні наших кухарів, приготовані виключно з екологічно чистих інгредієнтів: український борщ з реберцями молодої свинки, салат теплий з качкою, холодець із молодого півника з хріном, телятинка з овочами «Гаряча сковорідка», короп, запечений з помідорами… І, звичайно, наше неймовірне мангал-меню!

Широкий вибір страв на мангалі не залишить байдужим справжнього чоловіка. Адже мангал-меню в «Батьківській хаті» відрізняється своєю яскравістю, розмаїттям та особливо пристрасним ставленням бренд-кухаря. Тут шашлик зі свинини або телятини на вибір, хрумкі курячі крильця, соковита телятина на кісточці. Якщо Ви не знаєте, яке м’ясо вибрати, у нагоді стане мангал-асорті, в якому знайдеться і свининка, і телятина, і курячі крильця, і смачні овочі.


Шанувальники риби не встоять перед неймовірним смаком сібасу, сьомги або скумбрії, приготованих на грилі. А на гарнір пропонуємо овочі на мангалі – перець, баклажани, помідори, гриби.

Та яке ж святкове застілля без наших фірмових напоїв: чарочки від Михайла Поплавського, горілки «Кропива» на краплях роси, хреновухи чи медовухи. Ці напої стануть чудовим доповненням до смачної вечері!

День Збройних Сил України – ваше свято, дорогі чоловіки!  Відпочивайте. Всі турботи ми візьмемо на себе!

З радістю чекаємо на Вас у найгостиннішому еко-ресторані під Києвом!

24 км автобану Київ-Одеса (15 хв. транспортом від м. Виставковий центр «ВДНГ», зупинка с. Іванковичі).

Бронювання столиків за тел.: (067) 401-38-58,  (044) 592-15-35.

www.batkivskahata.com

www.vk.com/batkivska_hata

https://www.facebook.com/BatkivskaHata

Normal 0 false false false RU X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Обычная таблица"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif";}
0

Коментарі