хочу сюди!
 

Лия

43 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 40-50 років

Корпоратив на свіжому повітрі в еко-ресторані «Батьківська хата»

Літо відшуміло, минула пора відпусток. Цьогоріч осінь прийшла якось зовсім несподівано. І так хочеться насолодитися останніми теплими днями та залишити в пам’яті побільше приємних вражень! 

Cпівробітники Вашої компанії протягом усього року активно та плідно працювали, заради досягнення загальних корпоративних цілей. Бабине літо – чудовий час, аби винагородити їх старання!Еко-ресторан «Батьківська хата» запрошує Вас провести свою корпоративну вечірку в мальовничому місці, неподалік Києва!


Із настанням бабиного літа та останніх теплих днів корпоративний або приватний відпочинок переміщується на природу, будь-то лісова галявина, заміський розважальний комплекс або літня тераса.Отже, Ви запланували корпоративний виїзд на природу, але не знаєте, який обрати майданчик, як організувати культурно-розважальну програму, як скласти оптимальне меню…А може Вам просто хочеться всією компанією відпочити від метушливого мегаполісу, поїсти шашликів, подихати чистим лісовим повітрям, послухати спів птахів?Ми готові допомогти Вам в організації відпочинку на природі від початку і до кінця!Ми маємо великий досвід у сфері організації свят та корпоративів, що дозволяє нам запропонувати повний спектр послуг для проведення активного відпочинку на ексклюзивних умовах. Як відомо, "Командний дух - ключ до успіху!". 


Наша команда підготує для Вас оригінальний сценарій свята, що згуртує колектив.

Ми організуємо:

• Корпоративний пікнік

• Квестовий, командоутворюючий захід

• Фуршет або бенкет

• Семінар чи конференцію

Ці заходи перевірені численними виїздами і оптимізовані нами спеціально для корпоративного відпочинку, однак за бажанням завжди може бути розроблений унікальний варіант, спеціально для Вашої компанії.

А бенкетно-фуршетне меню еко-ресторану «Батьківська хата» зробить Ваш корпоративний відпочинок просто незабутнім, адже порадує величезною кількістю як звичних для таких заходів страв, так і масою спеціальних пропозицій і, звичайно, неймовірними фірмовими стравами, які можна скуштувати лише в «Батьківській хаті»!

Телефонуйте, замовляйте, святкуйте – дізнайтеся рецепт справжнього корпоративу!

Чекаємо на Вас та Ваших колег в еко-ресторані «Батьківська хата»!

24 км. автобану Київ-Одеса (15 хв. транспортом від м. Виставковий центр «ВДНГ», зупинка с. Іванковичі).

Бронювання столиків за тел.: (067) 401-38-58,  (044) 592-15-35.

www.batkivskahata.com

https://www.facebook.com/BatkivskaHata

0

Коментарі