хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

«Масляний тиждень» в еко-ресторані Батьківська хата

«Гуляй, Масляна, як треба – не забудемо ми тебе!»

З 11 по 17 березня  еко-ресторан  «Батьківська хата»  запрошує   смачно і весело провести  холодну зиму  та  разом відсвяткувати прихід квітучої весни.
Упродовж тижня на вас чекає головне пригощання  Масляної –  запашні та рум’яні млинці з різноманітними начинками, приготованими з відбірних сортів борошна за старовинними рецептами.  До речі, скуштувати  їх  потрібно, як можна більше, адже за народними повір’ями, скільки млинців ви на Масляну  з’їсте, стільки радощів матимете. Найвибагливіші гурмани, завзяті прихильники  української страви – вареників, зможуть удосталь поласувати аж 50-ма видами! 

Свято буде наповнене традиційними народними гуляннями з піснями й танцями, виступами запальних фольклорних колективів, веселими іграми, розвагами та конкурсами.  
 Для  дітей еко-ресторан «Батьківська хата» приготував особливу  програму: святкові хороводи, караоке, веселощі й забави з цікавими призами та приємними сюрпризами! Крім цього, на маленьких гостей чекають кулінарний майстер-клас від Михайла Поплавського,  безкоштовні пригощання солодкими млинцями та варениками.

Масницю, Масницю святкували
Та й холодну, люту зиму проводжали.
Закружляли в танцях, потонули в співах
Вареничками пригощали та й усіх на диво.
 
Відчуйте смак українських традицій в еко-ресторані  «Батьківська хата»!
24 км. автобану Київ-Одеса (15 хв. транспортом від м. Виставковий центр «ВДНГ», зупинка с. Іванковичі). 
Бронювання столиків за тел.: (067) 401-38-58,  (044) 592-15-35.
0

Коментарі

17.03.13, 15:52

скока бабла?

    211.03.13, 12:26

    На маленьких гостей чекають безкоштовні пригощання солодкими млинцями та варениками, а так все залежить від вашого замовлення)