хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Хвороба українського футболу

  • 14.12.07, 12:52

Дуже неприємно бачити явну деградацію. Можна багато розмовляти, робити якісь презентації, співати патріотичні футбольні пісні, але в спорті результат все скаже краще за будь-якого футбольного функціонера. А результати гри, м'яко кажучи, дуже погані. За останні кілька років вони стрімко погіршуються, не зважаючи на великі гроші, що крутятся в цьому виді спорті.

В чому ж проблема? Чому в країні, де живе більше 40 мільонів людей, неможливо знайти пару десятків нормальних футболістів?

А тому, що насправді це нікому не треба. Результат нікому не потрібен. Бо на результат треба працювати, а не лише співати пафосні гімни команді, яка давно, як кажуть в народі,  "пасе задніх".

Для того, щоб був результат, треба виховувати майбутніх футболістів з 6-річного року. А для цього потрібна серйозна державна програма. 

Набагато легше купити на футбольному розпродажу кілька чорножопих іноземних легіонерів (від яких відмовились серйозні західні команди) і казати з умним виглядом на прес-конференції про "досягнення європейського рівня".

Про досягнення якогось рівня може казати лише результат, а не самореклама.      

4

Коментарі

114.12.07, 13:20

полностью с тобой согласен

    Гість: Pechal

    214.12.07, 13:24