хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Нотаріуси в м. Київ

В столиці України як найбільшому місті України є надзвичайна велика концентрація нотаріусів. Щодо Києва, то тут приватні і державні нотаріуси підпорядковуються Київському міському нотаріальному округу при Міністерстві юстиції України. В м. Київ приватні і державні нотаріальні контори функціонують в усіх 10 адміністративних районах міста: Печерському, Голосіївському, Шевченківському, Подільському, Оболонському, Солом'янському, Святошинському, Дарницькому, Дніпровському та Деснянському. Приватні нотаріуси в м. Київ досить плідно співпрацюють з бюро перекладів, юридичними компаніями та іншими юридичними і фізичними особами.
Найбільша кількість приватних нотаріусів зосереджена в Печерському, Голосіївському та Шевченківському районах столиці.
Лише у державного чи приватного нотаріуса крім стандартних правочинів, таких як оформлення довіреності, спадщини, іпотеки, тощо, можна здійснити процедуру нотаріального засвідчення перекладу того чи іншого документа за наявності дипломованого перекладача.
При виборі між державним і приватним нотаріусом часто на користь останнього виступає велика конкуренція між приватними нотаріальними конторами Києва, які обліковуються тисячами, що призводить до зменшення кінцевої вартості правочину і до покращення культури обслуговування нотаріусами загалом.  
0

Коментарі