хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Закоханість і її перші ознаки


 


Хвиля закоханості вже накрила з головою, а знайомство з об'єктом жадання досі ще не сталося? Напевно, всі дами не один раз стикалися з подібною ситуацією. Що ж таке закоханість? На це питання багато хто намагався дати відповідь, але поки безрезультатно. Ніхто не знає що це, але може зрозуміти і відчути її прихід. Закоханість завжди з'являється несподівано, так само несподівано вона може і зникнути. Це трапляється як удар блискавки - ніколи невідомо, куди вона вдарить.

 

Чому люди закохуються?

 

Не можна підготуватися до зустрічі з таким прекрасним явищем, як закоханість. Як кажуть, любов ненавмисно нагряне, коли її зовсім не чекаєш. Визначальним критерієм є схожість. У ролі обранця дівчини виступає людина, як правило, рівна за освітою, рівнем інтелекту, соціальним станом, певним рисам характеру. Коли на прикметі з'являється потенційний кандидат, головний мозок автоматично починає оцінювати його по перерахованих вище параметрами. Людині властиво шукати другу половинку, яка трохи краще за нього, більш красива, більш забезпечена, і це «більше» може повторюватися постійно. Створюється враження, що закоханість придумали для того, щоб утримати людей від постійної зміни партнерів.

 

Закоханість як стан свідомості

 

За зовнішніми ознаками закоханість трохи схожа на нервовий розлад. Постійні дзвінки телефону або в двері, звуки прийнятого повідомлення змушують підстрибувати на місці, сподіваючись, що це саме улюблений турбується або просто хоче дізнатися, як справи. Причиною закоханості є біохімічні процеси, протистояти яким практично марно. У закоханих виробляється гормон дофамін, тому відчуваються постійні припливи енергії, з'являється натхнення і сили. Однак, крім цього, виникає почуття тривоги, так як в організмі утворюється багато адреналіну. Підвищене серцебиття і тремтіння в колінах при вигляді коханої або при отриманні будь-яких звісток про нього так само обумовлені виробленням цього гормону. Закохані стають більш балакучими, всім все розповідають і безпричинно посміхаються.


Ознаки закоханості


Багато ознаків закоханості мають спільні характеристики, а деякі визначаються у відповідності з суто індивідуальними ознаками, які включають в себе вік, стать і характер окремої людини. Іноді можна помилитися і прийняти за закоханість щось швидкоплинне, наприклад, легкий флірт. Основною ознакою закоханості є прискорене серцебиття. По тілу постійно пробігають мурашки, а долоні пітніють. При вигляді об'єкта обожнювання, у дівчат починається тремтіння в кінцівках, і може кидати то в жар, то в холод. Всі почуття загострюються, і пропадає апетит. З'являється відчуття польоту і дивне помутніння розуму. Також слід звернути увагу на повну відсутність концентрації. Хочеться весь час співати, танцювати, робити щось незвичайне, навіть згорнути гори. З'являється безсоння, яке ніяк не позначається на працездатності, так як немає почуття втоми. Список можна продовжувати до нескінченності. У чому ознаки прояву закоханості індивідуальні.

 

Випадковий партнер

 

Чому іноді об'єктом для закоханості стає людина, з яким абсолютно нічого не планувалося? Наука пояснює це виробленням великої кількості гормону окситоцину, який може спонукати пристрасть і заплутати подальший процес розвитку закоханості. Цей досить хитрий механізм можна пояснити тим, що жінки досить міцно тримаються за партнера, який вміє доставляти сексуальне задоволення. Чоловік, який має прекрасне фізичне здоров'я і вміє задовольняти дівчину, може стати прекрасним батьком її майбутніх дітей. Люди набагато частіше втрачають голову саме після випадкових контактів.

 

Хімія закоханості

 

Давно доведено, що виникнення закоханості пов'язано з різними хімічними процесами, що відбуваються у головному мозку. Закоханість багато в чому пояснюється активною роботою нервових клітин і закінчень. Людський мозок виробляє певні хімічні речовини, які називаються амфетамінами і впливають на нервову систему, надаючи стимулюючу дію, а, отже, активують різні життєві процеси. Ось чому при вигляді коханої виступає рум'янець на щоках або починає нестримно трясти.

1

Коментарі

14.02.15, 15:36

фпізду хамічка!

    анонім

    24.02.15, 16:26

    влюбленность это хорошо

      313.12.15, 15:30Відповідь на 2 від анонім

      Не скажите - иногда думаешь что лучше бы это не случилось .

        анонім

        414.12.15, 14:16Відповідь на 3 від Shlosser

        Не скажите - иногда думаешь что лучше бы это не случилось .конечно так думаешь. но без любви все же трудно