хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

Война - предсказание №2

  • 25.01.23, 22:28
Мої видіння опишу до початку війни в Україні, а точніше за декілька днів до 24.02.2022.

До початку війни в Україні в лютому 2022 року я побачив велику кількість людей, які повертаються в Україну, масштабні повернення до 2025, до 2027 та 2030 років, це також повернення українських емігрантів які прожили за кордоном 20 і більше років. Що спонукало їх повернутись? Розвинутість і процвітання України. Про це розповідав своїм друзям і близьким за кордоном, реакція була неоднозначною і недовірливою.
Причиною цього мали стати події, які повністю трансформують свідомість нашої держави. Я бачив тотальну зміну на всіх рівнях, починаючи від простих людей, закінчуючи всіма владними органами, де відбулись колосальні еволюційні зміни.
Великі інвестиційні проекти, розвинуте народне господарство, туризм, армія, інфраструктура, вся економіка загалом та дипломатичні відносини на високому рівні, а основне - щасливі, в достатку, свідомі і доброзичливі люди 🙏
Величезні зміни чекають нас, але що мало дати такий поштовх, на той час було не зрозуміло.
Багато років тому я бачив Україну квітучою розвинутою і сильною державою, на яку рівняються всі навколо, з якої бере початок новий порядок Світостворення як в духовному так і на соціально-політичному рівнях, де свобода людини, духовність, морально-етичні принципи, культура, екологія та економіка несуть в своєму розвитку першочергові цінності Людини, бо саме ці якості свободи в собі несе код ДНК українців. Бажаючих жити в Україні буде дуже багато, та перевага надаватиметься в першу чергу тим українцям, які повертаються на свою рідну землю, а потім всім бажаючим. Україна стає прикладом держави вільних щасливих людей, з прекрасними економічними і політичними відносинами з Світом. Україна виходить на Світову політичну арену, де її запрошують стати членом різних світових об’єднань на рівні з іншими цивілізованими державами, а також стає ініціатором нових об’єднань і союзів. Економічно-інвестиційна зацікавленість та діяльність в державі вражає своїм розвитком, і вона стає однією з найбагатших країн світу.
Так мало відбутися, але в Україні перед цим мала пролитись кров. Ми думали, що після помаранчевої революції 2004 року прийдуть зміни, потім Революція Гідності 2014 року наближала цю думку, бо тоді на майдані вже трапились трагічні події і пролилась кров. Але жодна наша революція на які ми так сподівались, таких змін не дали, це був тільки довгий шлях…
Згадуючи про такі перспективи в розмовах, хтось сміявся, хтось мовчав, а хтось сперечався і доводив неможливість цього через недолугість влади та корупційного менталітету українців. І в той час я не міг пояснити чому маю таку впевненість і таке бачення, знав що це має відбутись та не розумів яким чином. Не зрозуміло було, що ще має об’єднати наш народ, щоб відбулись такі зміни в державі та свідомості людей.
І ось я бачу масові повернення українців додому - видіння напередодні війни 🙏
І з початком війни в Україні та масовою міграцією в країни Європи та Америки стало зрозумілим про що це все було.
Перехід відбувається саме зараз, і він торкнеться абсолютно всіх на планеті, хоч початок бере з України ❤️
Народ і владу об’єднала війна в міцний єдиний кулак, і тому повернення до корумпованої системи влади більше не буде. Відбудуться великі чистки в країні, викриють абсолютно все, і у владних гілках на всіх рівнях винні понесуть справедливі покарання за свої неправомірні і корумповані дії.
Буде надзвичайно багато викриттів - це буде справжня чистка державних зрадників яка почалась з початком війни і продовжуватиметься після нашої перемоги, особливо дістанеться тим українським політикам і так званим «елітам», що збагачувались завдяки корупційним схемам і махінаціям від початку Незалежності України і до сьогоднішнього часу, за все прийде розплата, маски будуть скинуті.
Я бачив також великі ракети, і потужні вибухи, які вже не були на території України.
Україна стане початком протистоянь великих держав - великої війни, але це буде не довго і не на території України, це буде Азія (колись бачив вибухи в пустелях Сирія, Іран чи інших арабських країнах).
Це все Всесвітній Вищий Задум для пробудження людей і зміни старої парадигми системи на нову. Зміниться абсолютно все, і зміни вестимуть до кращого свідомого життя на всій планеті. Людство переходить з періоду дитинства в період юності 🙏
Бачив побитого путіна що сидів як бомж на вулиці, а потім бачив його в білому гробу (білий колір - капітуляція). Паралельно цій події відбудеться зміна влади зверху в кремлі, буде показовий похорон вождя (йому допоможуть піти як всім правителям московії), все це переростатиме в масові протести і бунти та розділення територій на росії, бунт буде і в Білорусії, збройні повстання військових які розділяться на два табори, але шансів у Лукашенка не буде, його будуть судити, термін ув’язнення - дорівнює терміну його правління або пожиттєвий. Кадирова знищать свої за законами Кавказу та за зраду своєму народу, Кавказ відділиться від росії, буде громадянська війна.
На Росії буде біда, все буде котитись вниз, роздор, кримінальні розбірки, боротьба за владу і за куш, вбивства, репресії, табори, а також багато вибухів, росія ставатиме все слабшою і слабшою. Так реалізовуватиметься їх карма за все, за лицемірство, за бездушність, за байдужість, за ненависть, за заздрість, за рабство і страх перед своїм царем. Там все тільки почнеться, і весною 2023 року буде багато вбивств і насильницьких смертей в нинішньому керівництві росії «ключові персони», вся вертикаль влади посипеться як «карточний домік» що приведе до розпаду рф і втрати територій. Вони поки що не можуть усвідомити тих масштабів розплати які їх чекають, це буде повтор подій історії усунення царського імперіалізму. Там буде велика революція, громадянська війна, і це може стосуватись подекуди ще ЗСУ, але не на території України, всі можливі конфлікти перейдуть на територію росії. В росії революційні зміни будуть у владі, релігії, та територіальній цілісності, такої держави як РФ яку ми знали багато років більше не буде.
Зимою, в січні та лютому 2023 року, Україну чекають останні важкі збройні випробування та прильоти. Спробують полізти знову на центральну Україну, Київ та Одесу, супроводжуючи ракетними обстрілами, будуть бої, але їм не вдасться нічого крім величезних втрат, і після цього відбудеться перелом і ЗСУ перейдуть вже в остаточний наступ по всіх фронтах, так як ніхто не очікував.
Масштабна війна на території України закінчиться навесні 2023 року, ближче до літа (можливо перша половина червня). Ймовірні дати закінчення масових бойових дій на території України, знакові історичні дати переламних подій які наближатимуть нашу перемогу і ймовірну не офіційну, а фактичну дату перемоги пропишу, їх всього 9 :
04.03.2023, 13.03.2023, 22.03.2023 - (зосереджую увагу на знаковій даті для нас 22 березня 2023 року)
03.04.2023, 12.04.2023, 21.04.2023,
02.05.2023, 11.05.2023, 20.05.2023,
Все закінчиться дуже раптово як і почалась відводом російських військ, хоч локальні короткочасні бої можуть ще вестись, але повна капітуляція росії буде підписана восени 2023 року, після масових і точних ударів по складах і воєнних базах рф та знищення великої кількості окупантів на території України, масових бунтів в рф, та ще відбудеться щось таке що ніхто не міг собі уявити навіть і все різко зміниться. Відбуватимуться дуже дивні події, які приведуть Україну до перемоги, а також сучасне озброєння і надзвичайна військова тактична перевага ЗСУ.
Окремі наші території які не будуть повернуті до кінця війни - повернуться в найближчий час після завершення війни, в тому числі і Крим. Влада рф одноголосно вирішить повернути все Україні, і почнуться процеси підрахування і виплат репарацій.
В травні 2023 буде офіційна новина і неймовірна радість прийде в серце кожного українця, вся країна видихне з полегшенням. Дух перемоги над окупантом і червоною чумою, з якою боролися ще наші діди і прадіди - окутає всіх, всі з нетерпінням чекатимуть на офіційно-підписані документи про нашу Перемогу, повернення наших територій та признання виплат репарацій Україні до кінця 2023 року. День незалежності України стане справжнім святом кожного українця в Світі. Радість і сльози на очах… відзнаки всім героям… пам’ятатимуть про всіх… Це буде перемога не тільки військова, це буде перемога цінностей, ментальна і духовна перемога України, а за нею почнеться пробудження інших, бо справжні зміни настануть лише тоді, коли людство переможе свою гординю 🙏🇺🇦❤️
А потім буде шлях реабілітації кожного воїна, кожного українця і держави загалом, який вестиме до розквіту та процвітання 🇺🇦💐🌞
Весь світ говоритиме про Україну, як про економічне, соціальне та духовне чудо Світу і Україна стане прикладом для світових держав. 🌞❤️🙏
Дух України відродиться навіки і стане наставником для всього світу 🇺🇦

©Мірослав
4

Коментарі

126.01.23, 03:46

Ні, так не буде, буде зовсім все інакше

    226.01.23, 05:52

    Війна почалася в 2014 році і не треба про це забувати. Надто оптимістичний прогноз. Не треба очікувати великих заворушень на р
    осії.

      326.01.23, 15:13

      Оптимістично.

        427.01.23, 11:41

        Даже уже и не знаю, чем ещё смогут удивить.