хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Ахтунг! Російські націоналісти на території України.

У нас така цікава країна, де все відбувається не так, як це має відбуватись у всьому цивілізованому світі. Тільки у нас президент - зек, прем'єр міністр - не може розмовляти державною мовою, а 73% депутатів ВР не визнають себе українцями... Та і народ у нас такий, що підвищивши ціни на проїзд в маршрутці до 10 грн та хліба до 15 грн, просто вийдуть до ВР, постоять 3-4 години, поскаржаться друг-другу, та поїдуть додому, адже сьогодні в нічну зміну на роботу їхати... Такого просто не має бути в жодній країні світу, окрім країни рабів. Також, що виділяє нашу країну на фоні інших - це значне розповсюдження націоналістів інших держав. У нас це - націоналісти з Росії, мета яких зрозуміла - тотальне винищення культури і мови та загальна русифікація України. Як це сталося з бідолашною Білорусією:

Головна мета, в яку вони свято вірять - це об'єднання України і Росії на користь останньої. Якщо вони б існували просто спільнотами, то багато шкоди не наробили би. Найбільша прикрість, що російський націоналізм значно поширений у вищих рангах правління. Наприклад, спікер АРК Володимир Константинів відкрито заявляє, що його бісить, коли до нього звертаються українською і навіть заборонив це. Російські націоналісти Ківалов і Колісніченко вже повним ходом впроваджують знищення української мови в Україні, а інші націоналісти охоче підтримують їх у ВР. Наш славетний Табачник вже називає мову "Нєнужним язиком". Вони борються з нами, бо ми їх "притісняємо". Вони нас не бояться, як не бояться закону. Вони дивляться на нас, як на рабів, не менше. Але окрім високопоставлених націоналістів є й дрібні об'єднання і партії російської націоналістичної направленості, котрі покланяються Путіну. Попри, здавалось би, незначний їх розмір, шкоди від них не менше. Вони як партизани на лінії вогню. Вони повільно, але впевнено ведуть підривну діяльність в українському суспільстві, зіштовхуючи лобами кацапів і свідомих. Вони - наші вороги, які міцно оселилися на нашій землі. А ворогів треба знати в обличчя. Саме тому я зробив коротку підборку партій та громадських об'єднань, мета яких єдина - тотальна русифікація та руйнування незалежності та суверінитету України:
  1. Дозор. Сайт російських націоналістів з Одеси. Мета - тотальна русифікація України, "патріотичне" виховування молоді. Також є в ЖЖ - dozor_nr
  2. Партія «Русский Блок». Зареєстрована 30 березня 2001 року. Програма партії також оригінальністю не відрізняється: «За русский язык, права и достойную жизнь людей!». На чолі Геннадій Басов. Цікаво, що навіть в Вікіпедії про Русский Блок написано написано лише російською і англійською мовами. Ось такі справи :)
  3. «Русское единство». "Наше будущее - в единстве с Россией!" - пишуть вони, і цим все сказано. Це об'єднання родом з Криму, що не дивно. Об'єднання отримало особливу популярність, коли на 9 травня займались провокаціями на території ворога, у Львові. Також можна завітати до них на сторінку в контакті  або групу. А ще вони на фейсбуці оселилися.
  4. Якась «Славянская партия». Тільки зацініть їхній сайт :) У мене, наприклад, очі повитикали :)  Заснована 3 жовтня 1992 року в Донецьку Олександром Лузаном.
  5. «Русская школа». Всеукраїнське об'єднання, націлене на створенні російських класів та гуртків, де можна вивчати російську мову, літературу, культуру тощо. Вони беруться за найнезахищеннійший шар нашого населення - дітей. Правду каже східна мудрість - "Хочеш перемогти ворога, виховуй вого дітей". Покидьки...
  6. Русское Национал-патриотическое движение. Мало що про них знаю, але виступають за об'єднання Росії, Білорусії та України (без Галичини та Карпат). Сайт працює періодично.
  7. Донецкая республика. Виступають за відділення донецької та луганської області від території України та приєднанні до складу РФ у вигляді автономії. О_о
В Криму знаю існує ще з десяток подібних об'єднань, але вони усі однакові, як під копірку. Ну а так начебто основні спільноти та об'єднання перерахував. Якщо когось незаслужено забув - вибачте і повідомте мне про це. А ось список кількох інтернет-порталів, де тусуються російські нацики з України. Скажімо, тролям присвячується :) 
АльтернативаНовороссияРусские на Украине (саме "на", а не "в"), АнтиоранжОдна Родина.
Також є подібні проекти на ЖЖ, наприклад akinak2000
Як бачимо, іде повне, тотальне притиснення росіян та язика в Україні. В лапках, звичайно, це ж сарказм :) Цікаво, а в Росії є українські націоналістичні партії чи об'єднання? Ні? Ну ось і мораль :) Імперія, розумієте. А усім, хто причасний к тим, про кого я писав вище, а не для звичайних російських громадян та просто російськомовних українців, викладу маленьке послання на їхній, зрозумілій мові (навіть трохи римовано):

Пошли нах*й, пророссийские сраколизы и шлюхи!
Украина будет только наша, а вам - земля пухом!

Ця стаття також доступна у моєму ЖЖ тут.
21

Коментарі

анонім

118.09.12, 22:11

Знакомо.... http://blog.i.ua/user/1494975/677834/

    Гість: Dardanello

    218.09.12, 22:21

    IIIaйse!

      318.09.12, 22:51Відповідь на 1 від анонім

      О_о

        419.09.12, 21:32

        Гарний довідничок!

          519.09.12, 21:41

          Пропозицію автора підтримую. Особливо щодо п. 7.

            619.09.12, 22:02

            Боже, бережи Україну...

              анонім

              719.09.12, 22:59

              Цікавий аналіз

                819.09.12, 23:15Відповідь на 5 від друг_Федір

                Пропозицію автора підтримую. Особливо щодо п. 7.Прогугліить "Сірьожа Бунтовський" і буде Вам щастя:
                http://donetskie.com/novosti/2011/02/14/russkiy-blok-v-donetske-otprazdnoval-godovshchinu-donetskoy-respubliki
                http://www.studsovet.iai.dn.ua/plug-ing/news_view.php?new_id=193
                http://hatanm.org.ua/forum/index.php?topic=91.msg52284#msg52284
                http://photo.i.ua/user/657551/85685/4506152/

                  920.09.12, 09:22

                  Навіть не мав підозри, що їх так багато Куди ж СБУ дивиться, чим вони взагалі займапються? Для будь-якої служби відповідного типу це велика ганьба

                    Гість: lkjmn

                    1020.09.12, 10:17

                    Зловив українець золоту рибку і каже:
                    - Хочу, щоб мертві москалі пливли в трунах по Дніпру.
                    Рибка:
                    - Та не не всі москалі такі погані, зустрічаються серед них і добрі.
                    Українець:
                    - Ну добре, тоді нехай погані москалі пливуть в поганих трунах, а добрі - в добрих.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна