хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

4 липня 2012р. Акція протесту проти закону КК, Кривий Ріг

   Після вчорашньої зради українського народу просто не могло не бути супротиву. Одні б'ються, інші мітинги-паради влаштовували. Так ось Кривий Ріг сьогодні теж не мовчав. О 18 годині на 95 кварталі почався мітинг, учасники якого висловили своє невдоволення владою та їх діями, а також виступили на захист української. Не знаю, що воно дасть, але сталось те, що сталось. Стояли, скандували гучні лозунги, махали прапорами. Хоча такі акції мені подобаються з кожним разом все менше і менше... Стоять у мене в сараї вила, треба наступного разу з ними приходити.

     Напроти мітингарів є McDonalds. Я туди ходив, бо там є безкоштовний інтернет, фото викладав у режимі онлайн. Поки був там, чув людей, котрі спостерігали наше дійство. "Ух ты, митинг! Пошли покричим, может 100 грн дадут, а?", "- А что там кричат? - Та опять про мову, никак не накричатся!". Такі та подібні діалоги лунали з усіх сторін, поки фото вивантажувалися. Думаю, коментувати тут нічого.

     Повертаючись до події, хочу зазначити, що хоча б якусь, але підтримку з народу пікетувальники знайшли. Нам сигналили проїжджаючі машини, з деяких висовували руки зі свободівським жестом. Планувалось до пізньої ночі стояти, але нам завадив дощик, тому десь опів на дев'яту довелось згорнути виставу.. Взагалі людей було не багато. Сподівались на 200 та більше, але 50-75 ледь нашкреблось. Хоча задля справедливості хочу сказати, що й з цих людей десь чверть проявляло постійну активність, інша більшість - наче для галочки... Переважна більшість присутніх - члени ВО Свобода, трішки РУХівців бачив.

Сьогодні фотографом був isodeska







bilonenko зазиває натовп


Я з Антоном

Я теж вирішв пофоткатись :)

3

Коментарі