Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

---- " КАК ... ? " ( это остановить )

  • 02.12.13, 09:55
( продолжение. начало в Комментарии к "Логическим рассуждениям..."  некого вопросившего в 09.10 )
Перш, ніж продовжити, запитаю у Тебе : А чого ж, якої іншої поведінки ти хотів, або чекав від тих, у кого окрім життя ( дару божого) вже нічого немає ?, у кого з під носа ( і свої, і чужі в придачу ) постійно "тирять" навіть миску з баландою ( так з дозволу назвемо умовно теперішній харч багатьох  Українців ), вкорочуючи при цьому ще й "поводок патріотизму" та вказуючи зверхньо на його ж відсутність ? ... Потрібен був лише Привід. І він знайшовся ! Навіть не один, а декілька ( спершу "клановий кар'єризм" впререміжку з пофігізмом , потім ЄвроВтеча, бо- ПЕЧЕ !; за ним - відоме "Я вам покажу демократію!!!" ... і перші сльози КРОВІ. Але за класиком (-ами) : " кров людська - не водиця ; проливати не годиться ". Пружину народного терпіння не можна утискати безкінечно. Рано чи пізно вона починає розпрямлятися. І "зламати" не можна, як би того не хотілося, бо замінити-то нічим, вірніше - ніким, принаймні - поки що ніким. Подібних людям " універсальних роботів" ще не наклонували, хоча можливо і стараються.... От і думай, аналізуй і пояснюй собі та шукай рецепти САМ, а то - КАК ...?, да ПОЧЕМУ ?, да Я УСТАЛ !?!... и всё такое прочее
  Устал, так отдохни, если тебе покой - по карману. А если не по карману, то знай, что " улучшить бюджет НЕЛЬЗЯ, не запачкав манжет" (это была цитата);что  за чужой карман могут и руки укоротить ( хоть в прямом, хоть в переносном смысле), и что кроме тебя никто тебя не защитит, не накормит и не обогреет.
     Будь здоров, Иван Петров ! ( по Нику получилось бы НЕ лучше. даже с переводом )  УВАЖИТЕЛЬНО, я
0

Коментарі

Гість: Ninyl9

16.12.13, 11:45

Правильно сказано. Могу только привести слова одного человека: " Если выстрелишь в своё прошлое из пистолета, та будущее выстрелит в тебя из пушки" А мы в подавляющем большинстве и знать его не хотим Это всё уже было в нашей истории.

    26.12.13, 12:13Відповідь на 1 від Гість: Ninyl9

    Это всё уже было в нашей истории. Единственным уроком истории является то, что История не даёт никаких уроков (цитата). Насилие порождает и умножает насилие... Противостояние можно и нужно разряжать путём диалога и компромисса (-ов). Вот и вся Мораль., а мы "...сегодня по части морали//над закатной монгольской ордой"(цитата)