хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Друге щастя

  • 15.05.16, 18:48

До реєстрації квитків на авіарейс ми прибули завчасно. Вікна реєстрації були ще закриті, я спроквола підійшов до одного віконця, де ще не було пасажирів та став планувати проведення вільного часу. Поступово пасажири підходили, займали за мною чергу та чекали початку реєстрації. Якась жіночка невизначеного віку якось задом-боком протиснулась між мною і віконцем. До мене дійшло, що жіночка, ніби читаючи всякі інформації, мовчки стала в чергу... поперед мене. Отетерівши від такого способу ставати в чергу, я вже хотів заперечити, але передумав. По-перше – жінка, по-друге – в мене вдосталь часу, по-третє – зареєструють всіх. Так себе заспокоївши, я оглянувся назад. Пасажири, які стояли в черзі за мною, поблажливо посміхались. Напевно, подумали так само. Відкрилось віконце реєстрації і я отетерів вдруге. До жіночки підійшла компанія з чотирьох майбутніх пасажирів. А згодом – ще двоє. Мої плани на вільний час провалились, настрій упав від того, що мене і всіх, хто за мною, так просто пошили в дурні. Я оглянувся назад. Пасажири в черзі гірко посміхались. Кажуть, нахабство – друге щастя. Мені хотілось подивитись в обличчя тій жіночці, щоб побачити вигляд другого щастя. Але жінка весь час якось встигала відвертатись, щоб я того не побачив. Видно, друге щастя погризло щастя перше, щастя відкритого спілкування.

3

Коментарі

116.05.16, 22:37

...а потім, в цьому ж колі друзів (родичів, колег, тощо) будуть жваво обговорювати та радіти, як ловко і швидко все пройшли...і...тільки десь далеко-далеко, в таємному куточку душі сумуватиме совість...

    217.05.16, 09:38Відповідь на 1 від фарм

    На жаль, поняття "совість" зникає в нашому "цивілізованому" світі. Натомість приходить жахлива тваринна формула "сприймай мене таким, як я є".
    Дякую за відгук!

      317.05.16, 23:13

      От доки не приєдналась компанія, це ще можна було з посмішкою сприймати, а далі... Не знаю, як Ви втримались. Таких нахаб пора зупиняти, бо на голову сідають.

        418.05.16, 14:25Відповідь на 3 від Spectatrix

        От доки не приєдналась компанія, це ще можна було з посмішкою сприймати, а далі... Не знаю, як Ви втримались. Таких нахаб пора зупиняти, бо на голову сідають.Знаю, що терпіння часто сприймається як слабкість, але відповідати тим же манером теж неправильно, все-таки сумління має перемогти.

          518.05.16, 21:18Відповідь на 4 від Hrab

          Розумію і поважаю Вашу позицію. Як на мене, терпіння якраз вияв не слабкості, а сили. Тим же манером відповідати не закликаю. Мені здається, найкращою реакцією у подібних випадках є вміння підкреслено коректно нагадати правила поведінки у цивілізованому світі, а якщо не допомагає -- з гумором, іронією прокоментувати їх манеру так, щоб вони не торжествували, а почувалися приниженими. Щоправда, тут потрібна здатність швидко віднайти ті єдині правильні слова, -- це буває важко.

            618.05.16, 22:04Відповідь на 5 від Spectatrix

            тут потрібна здатність швидко віднайти ті єдині правильні слова, -- це буває важко. Цілком погоджуюсь

              718.05.16, 23:01

              добре, що інші з черги теж не почали ставати попереду за жіночкою
              у мене таке було

                819.05.16, 09:19Відповідь на 7 від Симбіоз

                добре, що інші з черги теж не почали ставати попереду за жіночкою
                у мене таке було
                Скільки лиць у другого щастя

                  920.05.16, 00:42Відповідь на 8 від Hrab

                  добре, що інші з черги теж не почали ставати попереду за жіночкою
                  у мене таке було
                  Скільки лиць у другого щастя
                  і не кажіть