хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

До Різдва

  • 06.01.16, 07:02
В круговерті хороводів навколо церковних свят хочеться пригадати мету Христа:
"Я - світло, прийшов у світ, щоб кожен, хто вірує в мене, не залишився в темряві. Коли хто почує слова мої і не повірить, я не суджу його, бо я прийшов не судити світ, а спасти світ!"
"Прийдіть до мене всі знеможені і обтяжені, і я заспокою вас! Візьміть ярмо моє на себе і навчіться від мене, бо я лагідний і покірливий серцем, і знайдете спокій душам вашим. Бо ярмо моє любе і тягар мій легкий."
3

Коментарі

18.01.16, 00:15

    анонім

    28.01.16, 01:13

    Тепер маємо наукове підтвердження: все походить від світла!

      38.01.16, 21:45Відповідь на 1 від sonce-33

      Свято - чудова нагода звернутись до першоджерел.

        48.01.16, 22:00Відповідь на 2 від анонім

        Тепер маємо наукове підтвердження: все походить від світла!Тут слова Ісуса про світло є алегорією. Світло само від чогось походить, так само, як і інші енергії, вони є результатом, а не причиною. На мою думку Бог - чистий дух, не матерія і не енергія, всьому причина.

          анонім

          59.01.16, 00:30Відповідь на 4 від Hrab

          Тепер маємо наукове підтвердження: все походить від світла!Тут слова Ісуса про світло є алегорією. Світло само від чогось походить, так само, як і інші енергії, вони є результатом, а не причиною. На мою думку Бог - чистий дух, не матерія і не енергія, всьому причина.Всі думки у Всесвіті служать причиною того, що енергія "формується" і отримує фізичне втілення у Вашій реальності, яку Ви переживаєте.А причина цього - Буття. Є багато станів буття, можна бути щасливим, легковажним, багатим, тощо. Це декларація духу, декларація "Я". Всі ми - єдине ціле, бо все складається з енергії. У Всесвіті постійно проходять найскладніші процеси енергетичного обміну. Енергія постійно в русі, міняючи свою форму.

            69.01.16, 11:14Відповідь на 5 від анонім

            Всі думки у Всесвіті служать причиною того, що енергія "формується" і отримує фізичне втілення Вашій реальності, яку Ви переживаєте.А причина цього - Буття. Є багато станів буття, можна бути щасливим, легковажним, багатим, тощо. Це декларація духу, декларація "Я". Всі ми - єдине ціле, бо все складається з енергії. У Всесвіті постійно проходять найскладніші процеси енергетичного обміну. Енергія постійно в русі, міняючи свою форму.Не зовсім згоден, бо думка - результат, а не причина. І не зрозуміло, що таке "енергія" в даному сенсі. А щодо відношення Буття і Я - слушно.

              анонім

              714.01.16, 01:22Відповідь на 6 від Hrab

              А причина цього - Буття. Є багато станів буття, можна бути щасливим, легковажним, багатим, тощо. Це декларація духу, декларація "Я". Всі ми - єдине ціле, бо все складається з енергії. У Всесвіті постійно проходять найскладніші процеси енергетичного обміну. Енергія постійно в русі, міняючи свою форму.Не зовсім згоден, бо думка - результат, а не причина. І не зрозуміло, що таке "енергія" в даному сенсі. А щодо відношення Буття і Я - слушно.Можна не погоджуватися, але це вже науковий факт. Фізики визначились, що електрони, нейтрони, протони тощо, складаються з субатомних часток, які є згустками енергії. З того ж матеріалу і наші думки. Вони матеріалізуються, коли є достатня їх концентрація. Тобто вже науково доведено, що Ви є творцем своєї реальності, свого Буття!

                814.01.16, 06:53Відповідь на 7 від анонім

                ... науково доведено, що Ви є творцем своєї реальності, свого Буття!
                Виходить так, що я сам себе зачав, сам себе рощу, сам себе старю і т.д. Абсурдно якось. Мої думки - продукт мого кволого організму, який хоче краще поїсти та побільше поспати. Не знаючи потреби кожної клітини свого організму, як я можу бути творцем свого Буття?

                  анонім

                  915.01.16, 00:44Відповідь на 8 від Hrab

                  ...хоче краще поїсти та побільше поспати...я можу бути творцем свого Буття?
                  Життя - це проявлені образи нашого розуму. Всесвіт використовує Ваші думки та образи як інструкції для створення Вашої фізичної реальності. Життєва Сила робить Ваші думки відомими Вам самим і всім іншим, перетворюючи їх в речі і переживання, доступні нашим органам почуттів. Це дозволяє переживати свої думки, образи, щоб зрозуміти підходить це Вам чи ні. Так людина пізнає себе, своє "Я", росте. Фізичний світ створений для того, щоб могли переживати своє "Я" на досвіді, могли втілити в життя свої ідеї і переживати на досвіді їх результати і наслідки. Життя втілює все - в залежності від того, наскільки Ви в це вірите і як довго підтримуєте цей образ в своїй свідомості. Свобідна воля завжди приносить свої плоди!

                    1015.01.16, 10:17Відповідь на 9 від анонім

                    "Життя - це проявлені образи нашого розуму" - добре, що це не так! З кожним реченням Ви вводите нові терміни, чим мене геть спантеличили. То говорили про те, що я сам творю своє Буття, а тут уже говорите про якусь Життєву силу, яка керує мною. Не всім чомусь подобається слово Бог, замінюють його словами Природа, Розум, Космос, Абсолют і т.інш. Я притримуюсь думки, що наше життя в Бозі. Ви говорили напочатку, що думка людини всім керує, але потім з'явилась "Життєву сила", "Фізичний світ створений", "людина пізнає себе", - значить ми думаєм однаково, тільки різними термінами. Дякую за приємну дискусію!