хочу сюди!
 

ajnbybz :)

60 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 58-68 років

Секс - це легко...

  • 01.09.24, 20:48
- Скільки разів ти займаєшся коханням зі своєю нареченою?
- Я роблю це кожного дня.
- Але надовго?
- Я роблю це цілий день.
- Як це?
- Кожного дня, коли вона встає, я цілую її в чоло і кажу "Доброго ранку крихітко". Готую їй чай, бо моя найкраща в світі. Перед тим, як піти на роботу, я кажу їй, як сильно я її люблю.. Як багато вона для мене значить.

Коли у мене є вільна мить, я завжди звертаюся до неї і питаю, як у неї справи. Вона намагається робити свої справи так, щоб завжди мати вихідний в обід. Тоді ми переважно гуляємо або дивимося серіали на Netflix під час розмови. Коли вона мене обіймає, я втираю її по голові і дивлюся в очі, думаю про те, яка вона гарна і хороша людина. Я завжди ціную все, що він робить для мене. Чудовий кухар, біжить додому і допомагає мені з багатьма речами. Я намагаюся зробити саме для неї.

Сьогодні ввечері ми приземлимося в ліжку, і я не маю тобі про це розповідати. Хоча тут варто зазначити, що у нас є деякі свої звичаї. Ми завжди кажемо собі, за що вдячні. Я так її люблю і завжди любитиму до кінця своїх днів.

Ось так я закоханий у свою наречену. Протягом усього дня. кожного дня по новому. Постійно.

Коли більшість хлопців розчісують, як зняти труси зі своєї жінки, я просто піклуюся про неї. Кожного дня хочеться вивести з її голови проблеми та труднощі. Він хоче, щоб вона не мала байдужості, що вона може розраховувати на мене будь-коли і будь-де

Секс - це легко,
тому що чиїсь труси легко тягнути.

Набагато важче переконатися, що хтось повністю задоволений тобою.

Тож, якщо хочеш виховувати любов, культивуй її в собі і покажи її тій одній людині, без перерви.
©
5

Коментарі

13.09.24, 14:56