Доки живуть люди

До кінця, до перемоги!!! Куля душі не вбиває. Слава Україні!

Вбивча байдужість!!!

Мене вбиває байдужість нашого народу до свого майбутнього, до майбутнього своїх дітей... внуків....Уявіть, що в роки ВВ війни наші прадіди вирішили тупо відсидітися десь в схованка, що вони не пішли на війну... тоді б просто нас з вами не було... правда страшно??? Але чому ж ми зараз ховаємося, невже це страх....? Ні це байдужість, всі думаю та пронесе, та нічого не буде, але так не буває!!! Зараз теж йде війна, але не фізична, а політична... хоча вже скоро будуть хапатися і за зброю!!! &nbsp...

Читати далі...

Люко Дашвар Молоко з кров'ю

Вчуся писати... Хочу поділитися враженнями про книжку. Хто її читає той зрозуміє, іншим раджу почати читати інші твори цієї авторки. Чесно скажу вражень мало, початок такий же інтригуючий як і назва. Хотілося по-швидше дізнатися чого та Руслана так рвалася на рідну Батьківщину і що її там чекає. Але далі всі події відбувалися у далекі воєнні роки і я ніяк не могла зрозуміти як вони всі пов'язані... Читати далі...

З днем щастя... мами.

[Приєднана картинка]Саме так... з днем щастя, бо це велике щастя - бути мамою.Прокидатися зранку від ніжного голоска, який кличе мама...Радіти кожному новому зубчику... першому кроку... слову... Прогулюватися за ручку з своїм маленьким світом...Мами вітаю вас з цим чудовим святом!п.с. запрошую заглянути на мій форум для щасливих матусь...http://ourkids.ukrainianforum.net/

Спогади...

Наші спогади сильніші за нас самих...

Свинина в білому вині

[Приєднана картинка] Пів кіло свинини, 50грм білого вина, пів лимона, 2-3 зубки часнику, сіль, перець. М'ясо помити, порізати шматочками як на відбивні, зробити надрізи (для кращого просмажування). В тарілочку вичавити сік лимона і подавити часник. М'ясо посолити, поперчити і полити нашою заправкою. Розігріти сковорідку, м'ясо обсмажити з двох сторін до золотавого кольору, залити вином і тушити, час від часу перевертаючи ще хвилин 10. Для гарніру можна приготувати овочі в рожевому...

Читати далі...

Шашлик з свинини

[Приєднана картинка] [Приєднана картинка] Склад: 1кг свіжого свиного м'яса (ошейок), 3-5 головок цибулі, 200г води, 200г оцту, перець, сіль, лавровий лист. Приготування: м'ясо порізати на середні шматочки, гарно посолити і поперчити, цибулю порізати кільцями шириною в 1см, все викласти в посудину, залити водою і оцтом, гарно вимішати додати лавровий лист і залишити маринуватися на 5-10год. Примітка: Найкраще смажити шашлик на фруктових деревах, щоб він не був сухий потрібно під час...

Читати далі...