хочу сюди!
 

Наська)

34 роки, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 20-90 років

Лист до Діда Мороза.

  • 23.12.17, 20:21
Доброго здоров'я Вам, Пане! :)
Мене звати Таня, я - полтавка. Мені 32 роки, але це мій перший лист Вам.
Моє дитинство минуло у абсолютній вірі у казку. Бо я дивилась гарні фільми, мультики, читала книжки. Мені дуже прикро, що у дорослому житті у людей з'являються купа проблем через борги та гроші.
За великим рахунком, мені вже пощастило: я маю те, що хочу, а якщо чогось не маю, то можу це собі купити, бо вже навчилась заробляти гроші.
Хочу привітати Вас зі святами. І таки дещо попросити.
Шановний Діду Морозе! Будь ласка, допоможи змінити свідмість людей і розкажи їм, що отримати бажане можна лише сумлінною працею. А також [якщо це можливо] подаруй українським громадянам достойного Президента, який буде опікуватись країною і дбати про людей.
P.S. Якщо матимете вільний час - приїжджайте/прилітайте на чай з яблучним пирогом. Знаю, взимку багато роботи. Прилітайте влітку. У Полтаві дуже зелено зазвичай. І багато квітів. :) P.P.S. я тут поміркувала... і вирішила дописати. Полтавський аеропорт отримав статус міжнародного. https://prm.ua/poltavskiy-aeroport-otrimav-status-mizhnarodnogo/ Діду Морозе, зробіть подарунок, будь ласка, зорієнтуйте наших полтавських майстрів у напрямку створення смуги для нічних посадок літаків.
3

Коментарі

Гість: Ordinary

123.12.17, 20:45

а у тебя пироги вкусные получаются?

    223.12.17, 21:59Відповідь на 1 від Гість: Ordinary

    а у тебя пироги вкусные получаются?Появилась идея присоединиться к корпорации Деда Мороза?
    По отзывам - вкусные.