хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Прикраси, як елемент костюму

  Обручки, браслети, інші прикраси, що прийшли з глибин віків, втратили минулу символіку, сьогодні вони є предметом, функція якого - прикрасити зовнішність людини і стати елементом костюму, необхідним для створення гармонійної пропорції фігури. 


Вони можуть підкреслити достоїнства тіла людини (наприклад, довгу шию, тендітний зап"ясток тощо) При невмілому підборі прикраси можуть тільки виділити недоліки особистості. Щоб цього не сталося, людям, що носять прикраси, потрібно знати принципи підбору кольорів, матеріалу, фактури виробів, їх конфігурацій. 

     Прикраси не повинні бути випадковими. Вони є одним з елементів ансамблю, вони повинні гармоніювати, погоджуючись з ним. Вибір прикрас повинен бути продиктований не матеріальними можливостями й не здійснюватись за принципом: що "викинули" в продаж", не тим, що з Вашої точки зору гарно, а за відповідністю до визначеного 
 , типу одягу, пори року, типу обличчя жінки, 
тощо.
     Втрачаючи поступово утилітарні функції, прикраси тепер потрібні, щоб звернути увагу на ту чи іншу частину тіла, яку вони прикрашають. Одні види прикрас виконують естетичну та практичну функції. Наприклад, пряжки, застібки, заколки, брошки. Інші використовуються лише для краси. Це намисто, обручки, браслети тощо. 

4

Коментарі

120.05.14, 17:48

миленько!

    220.05.14, 17:57Відповідь на 1 від Анна-Марія

    спасибо

      320.05.14, 18:24

      хороший аксесуар ,это силапринаймні, за допомогою аксесуарів можна надати костюму довершенності.