хочу сюди!
 

Наська)

34 роки, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 20-90 років

Грєх унинія

  • 30.05.18, 10:00
Скільки разів я обіцяла собі не впадати в грєх унинія, якщо нема на те об'єктивних причин. Але, в силу свого чудовіщного (перш за все для мене самої) характеру, місія видається не те що імпосібле, але дається дуже важко. Я просто не можу зібрати себе до купи, я просто постійно прагну більшого, але не вмію здійснити це от-прям-зараз. Написати адекватний вірш чи розвивати свої письменницькі (ха-ха) поползновєнія? Нєє, я краще прокручу в голові нав'язливі думки про тлєнность сущного, що не формулюються в якийсь більш менш стійкий агрегатний стан. Вивчити якусь іноземну мову? Фі, у мене, як і минулого разу, нічого не вийде. Переїхати жити за кордон, (бо всі однокласники-одногрупники вже мають там чоловіка-роботу-навчання-щасливі фоточки в істаграмі) -пффф, я ж не знаю, що для цього треба робити, є мабуть якийсь секрет, якого я не знаю і ніколи не дізнаюся, все одно у мене нічого не вийде - навіщо мріяти.
Просто сісти десь на даху, пити рожеве вино, слузати музику і дивися вниз, на метушню людей? Давня мрія, але всі міські дахи закриті, і, навіть сидячи там, я буду мріяти і думати про невідповідність моєї ідеальної картини життя і реальності.
Ні. я не нарікаю на світ, на життя і на стан речей. У всьому винна лише я сама і мій жахливий у всіх відношеннях характер.
"Не нарікаю на на Бога, не нарікаю ні на кого, я сам себе дурний дурю..."

5

Останні статті

Коментарі

130.05.18, 10:06

пєрвийнах!
шуточка
відставить униніє! ми йдемо на курси польської,інстаграму та вебдизайну! і ще голландія чекає нас!

    230.05.18, 10:12Відповідь на 1 від noooo

    це да це да...дякую
    може восени лоукостом?

      330.05.18, 10:12


      Замуж, срочно замуж!

        430.05.18, 10:16Відповідь на 3 від Felix

        Может вы с высоты своего жизненного опыта разьясните мне зачем - замуж? Стирать убирать борщи варить, а если не повезет, вот это вот все еще после работы или в выходные?

          530.05.18, 10:19Відповідь на 2 від Vertrana

          да..можливоале ж це треба уже щас продумувать
          але на вихідні можна було б гайнуть

            630.05.18, 10:21Відповідь на 4 від Vertrana

            Может вы с высоты своего жизненного опыта разьясните мне зачем - замуж?Стирать убирать борщи варить, а если не повезет, вот это вот все еще после работы или в выходные?Лолшто?
            Вы в 21-м веке живете! Стирают, убирают, и даже готовят - вумные машинки. Выходные созданы для веселого пьянства и свежего воздуха. А работать женщины могут себе в удовольствие: "на косметичку","для духовного роста" или еще какой блажи, абы дома не сидеть. От последнего крыша протекать начинает.

              730.05.18, 10:23Відповідь на 6 від Felix

              Аа) ну вот с этого и надо начинать) Замуж замужу рознь)

                Гість: Шёпот слов*

                830.05.18, 10:27Відповідь на 4 від Vertrana

                Может вы с высоты своего жизненного опыта разьясните мне зачем - замуж?Стирать убирать борщи варить, а если не повезет, вот это вот все еще после работы или в выходные?Замужем обычно любят и любимы. Кофе в постель, цветочки, вкусняшки, подарки дарят без повода, на руках носят.. и это такой кайф) ногу ночью забросить на мужа и прижаться к нему) или наоборот)
                А ещё осознание и понимание, то ты для человека весь мир и он тобой дышит и живёт.

                  930.05.18, 10:31Відповідь на 8 від Гість: Шёпот слов*

                  Поэтому нужно называть это не "хочу замуж", а хочу найти своего человека и быть с ним всесте) Ведь если просто хотеть замуж ради статуса и фаты, можно и облажаться. Отсюда и статистика разводов по Украине. Нужно правильно формулировать свои желания

                    1030.05.18, 10:32Відповідь на 7 від Vertrana

                    Аа) ну вот с этого и надо начинать) Замуж замужу рознь)Так а я што, пгавослабного талиба вам подсовываю?
                    Только хайтек, только кооперация, только фан!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна