хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Нацизм

  • 13.04.10, 23:48
Сегодні ВР прийняла законопроект Фельдмана. Проголосували 262 "народних" депутата.:

1. Доповнити главу 14 Розділу ІІ статтею 173-3 такого змісту:

“173-3. Публічний показ, розповсюдження, виготовлення, збут, або придбання з метою збуту атрибутики, символіки, друкованих чи аудіовізуальних матеріалів про нацизм.

Публічний показ, або розповсюдження (роздавання, майновий найм, побутовий чи комерційний прокат, обмін тощо) атрибутики, символіки, друкованих чи аудіовізуальних матеріалів про нацизм без його засудження, тягнуть за собою накладення штрафу від двадцяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією зазначеною атрибутики, символіки, або матеріалів.

Виготовлення, тиражування, збут, або придбання з метою збуту атрибутики, символіки, друкованих чи аудіовізуальних матеріалів про нацизм, що містять його схвалення, тягнуть за собою накладення штрафу від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією зазначеної атрибутики, символіки, або матеріалів.

Примітка. 1. Під нацизмом слід розуміти сукупність уявлень, ідей, припущень, теорій, спрямованих на обґрунтування (пояснення) виключності, переваг або неповноцінності, дискримінації певних людей за ознаками статі, мови, кольору шкіри, релігійних уподобань, соціально-економічних можливостей, расової або етнічної приналежності.

2. Під засудженням нацизму слід розуміти вираження у словесній, графічній та іншій загальнозрозумілій формі, або фактичними діями негативного ставлення до нацизму, зокрема, заперечення, застереження, критика нацизму і подібних ідеологій.”

Хоча був:

ВИСНОВОК
на проект Закону України «Про внесення до Кодексу України про адміністративні правопорушення (щодо відповідальності пропаганду ідей нацизму)»

....6. Постає досить складне питання: яку саме атрибутику і символіку слід відносити до нацистської? Чи слід вважати нею тільки символіку та атрибутику Третього Рейху, а чи ще якусь іншу? Ні в самому законопроекті, ні в Пояснювальній записці до нього визначення того, яка символіка та атрибутика може належати до нацистської, не дається.
Незрозуміло, як забезпечити виконання цього законопроекту у разі приїзду в Україну президента Фінляндії, до штандарту якого входить свастика. Крім штандарта фінський хакарісті (свастика) використовується в символіці, яку використовують фінські ВПС та танкові війська. Слід нагадати, що Україна і Фінляндія є членами Ради євроатлантичного партнерства (РЄАП) в рамках відносин з НАТО, а тому неминуча їх співпраця між собою. З точку зору запропонованого законопроекту публічний показ прапора ВПС Фінляндії, який містить зображення хакарісті, може привести до непорозумінь. Але використання цієї символіки і атрибутики не має нічого спільного з нацизмом. Слід пам’ятати і про релігійне або філософське використання свастики, яка до появи фашизму та проявів нацизму в гітлерівській Німеччині мала позитивний зміст у багатьох народів світу. Тому направлення законодавчих зусиль на боротьбу з зовнішніми проявами, пов’язаними з атрибутикою і символікою, а не з ідеологією, яка пов’язується з цією атрибутикою чи символікою, є сумнівним.

...Узагальнюючий висновок: за результатами розгляду в першому читанні законопроект пропонуємо відхилити...

Керівник Головного управління В. І. Борденюк

Вик.: Ю.П. Матєров, тел. 235-79-22


повна версія

тоді?

Заявление о признании "Ветхого Завета" экстремистской литературой.

Рассмотрим конкретно несколько принципиальных догматов, доктрин и положений из Ветхого Завета.
Ссылки на тексты Библии даются в скобках следующем виде: название книги Библии, номер главы и через двоеточие – номер стиха.
Вначале надо отметить, что еврейский Господь бог Иегова (другие имена этого бога: Сущий, Яхве или Саваоф), когда он представился Моисею и назвал своё имя, сразу же заявил, что он не общечеловеческий бог, а бог только евреев, бог Авраама, бог Исаака, бог Иакова, бог Израиля (Исход 3:18, 6).
Этот Господь, бог евреев, с самой лютой ненавистью относился к египтянам, убивал их детей и издевался над ними самым садистским образом. Эта ненависть и презрение касались не только египтян, а всех неевреев вообще.
1.1. Евреи обращаются к богу: «О прочих же народах, происшедших от Адама, Ты сказал, что они ничто, но подобны слюне… эти народы, за ничто Тобою признанные…» (3 Ездры, 6:56-57).
Здесь налицо откровенное унижение национального достоинства других народов, а сравнение со слюной - это грязное оскорбление, пропаганда расового и религиозного превосходства евреев и неполноценности других народов.
1.2 «… отдам других людей за тебя, и народы за душу твою» (Исаия 43:4).
1.3 Ветхий Завет заставляет евреев находиться в состоянии постоянной войны с другими народами: «… не отдавайте дочерей ваших в замужество за сыновей их, и их дочерей не берите за сыновей ваших, и не ищите мира с ними во все времена…» (2 Ездры 8:81-82).
Данные ветхозаветные идеологические установки разжигают религиозную и расовую вражду и направляют иудеев вести непрекращающуюся войну со всеми другими народами мира. Чем иудеи и занимаются всю свою историю, и тысячу лет назад, и сейчас.
1.4 «…введёт тебя (еврейский народ) бог твой, в ту землю, которую Он клялся… дать тебе с большими и хорошими городами, которых ты не строил, и с домами, наполненными всяким добром, которых ты не наполнял, и с колодезями, высеченными из камня, которых ты не высекал, с виноградниками и маслинами, которых ты не садил, и будешь есть и насыщаться» (Второзаконие 6:10-11)...
2

Коментарі

Гість: Хозяин (С)

114.04.10, 00:03

и уныло

    214.04.10, 00:23Відповідь на 1 від Гість: Хозяин (С)

      314.04.10, 00:37

      Тогда под этот закон попадают и евреии

        Гість: _ptica_

        414.04.10, 00:41

        "1.4 «…введёт тебя (еврейский народ) бог твой, в ту землю, которую Он клялся… дать тебе с большими и хорошими городами, которых ты не строил, и с домами, наполненными всяким добром, которых ты не наполнял, и с колодезями, высеченными из камня, которых ты не высекал, с виноградниками и маслинами, которых ты не садил, и будешь есть и насыщаться» (Второзаконие 6:10-11)..."
        Когда уже эту п(ей)исанину спалят к ебеням

          Гість: Malva

          529.04.10, 00:41

          тебе це й досі дивує?
          в усі часи і у всіх народів володарі змінювали трактування історії та законів як того бажали. звичайно, більших "легенд" ніж в СССР, немає ніде. але ж все наше покоління - совкове. і ВР теж.