Наш головний ворог – створення штучних кордонів!

  Якщо пробігтися згадками по хвилях всесвітньої або української історії, то можна побачити таку тенденцію – усі біди людства виникають через створення штучних кордонів. Я маю на увазі такі кордони як : релігія, політика, расова відмінність тощо.

Уявіть – розум всесвіту у безмежних просторах космосу створив планету Земля з живими рослинами, істотами і людським населенням . Розумний всесвіт зробив життя на Землі гармонійним. Але такий збочинець як людський розум почав цю гармонію спотворювати. Люди ворогують через розбіжність релігійних уподобань, політичних течій та інших модифікованих кордонів.

Працюючи у міжнародному готелі для себе зрозуміла – усі люди поділяються на хороших і дуже хороших. На щастя дуже хороших – більше!

Тому коли спостерігаєш такі явища як : расизм, релігійні воронування і т.п. Розуміеш – більшість людських страждань та нещасть не одну тисячу років створено через штучні кордони!

Тож може варто розпочати стирання цих кордонів? 

I чужому научайтесь, й свого не цурайтесь (Т. Шевченко)

Вітаю!!! Мене дуже вразила тема- Allegretto

Русский язык. Мове - нет! А вот не пишите мне, пожалуйста, на украинском языке.

Лучше идите сразу лесом, спилкуйтесь там себе междусобойчиком на здоровье. Все равно все, что написано на мове, читаю вскользь и без интереса. 

Я - гражданин Мира, и Родиной моей будет являться та страна, в которой

будет хорошо мне и моим близким. Поэтому сваливать из Киева я не буду, я просто сделаю из него свою Родину. Такую, какая нравится мне. Например, с официальным статусом для русского языка. Благо с этим здесь проблем не будет. 

А мова пусть остается государственным языком. Это так мило, когда в стране поддерживаются традиции,

создается колорит. Как в Монголии, например. Чудо-страна. Народ современный, планшетики, айфончики, порно-сайты и т.д. А гостям и туристам суют буддистов в степной юрте с бубном наперевес. Так и мы будем с мовой.

А отже спілкування рідною мовою у Рідній Країні-ганьба???!!! На грошових знаках написи теж  дратують? Чи розраховуєтесь виключно іноземною валютою мова яких до душі ? Цікаво, а які саме традиції та колорит підтримуються у нашій країні???!!!! Коли навіть рідної мови цураємось?!!! Як ми можемо називати себе «Українцями» , якщо навіть не володіємо мовою українською, та й російською теж,  проаналізуйте розмовну повсякденну свою «Русскую» мову, у російській мові не кажуть «буряк» - говорять «свекла» ,слова «тю», «шо»- це теж літературні російські слова??! Про яку повагу до себе як до нації з боку іноземців можна говорити, якщо ми самі зневажаємо власну мову, звичаї, національний одяг.  

77%, 17 голосів

9%, 2 голоси

14%, 3 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
Сторінки:
1
2
попередня
наступна