хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

«В борьбе идей гибнут люди» Лец

Подивившись прес-конференцію по темі вчинків Кохановського…мене дещо збило з толку.От вона провокація. І з боку кого вона відбувається?! З боку саме тих людей в патріотизмі яких ніхто не сумнівається. Мені ніколи не подобався сучасний  націоналізм тим , що ті хто зве себе націоналістом здатен лише на  руйнацію і паплюження.Чому людина дозволяє казати на іншу «покидьок», але коли журналістка, у питанні згадує банду, яка дорвалась до влади її зупиняють, виправляють. Мол, є люди , які їх обрали і треба їх поважати. Цікаво: одного можна, групу з таких - ні. Нічого, окрім трусості я в цьому не бачу. Але при цьому ці люди(сидячи у залі, виступ у якому немалих грошей коштує) закликають студентство на акції протесту НА РЕВОЛЮЦІЮ.Прозвучав новий вислів:«Помаранчева революція – це тільки репетиція, буде скоро революція народна».А де проявлення любові - щирої доброї відкритої, якої так багато в українському народі.Те, що показують в найкращих закордонних любовних драмах просто ніщо у порівнянні з тим, що відчуває українське серце до того, хто наповняє його світлом.Звірство й жага до помсти. Кому? Питаю я вас ми будемо мститись?  Пам’яткам бувшим вождям?  Це ж каміння. а скільки прихильників у нього ви чомусь забуваєте.   що вони не каміння, а люди з очима й вухами - теж не помічаєте. чому б не поважати людину за те що вона – ти. А чим вони завинили!? Вдумайтесь в це: тим, що  відчувають вірять хай і помиляються при цьому дуже фатально. Так вони просто помиляються і довести це можна лише яскравим прикладом свого життя. А ви все більше розпалюєте вогонь, який на руку лише тим, хто заробляє собі на наших помилкових діях та рішеннях, це ті, які під постаттю Табачника  приховують саме ті сучасні проблеми, які б могли об’єднати нас у громаду -  у силу яка здатна сама вирішувати, що для неї є важливим, а що (як в даному випадку) само з часом мине.Для мене Табачник просто прізвище, я не читала його книжок, не слідкувала за його діями, але я знаю напевно: якщо він прийме рішення, котре в чомусь принизить мене, чи мої  права, чи права народу України, я мовчати не буду! А от ви, зі своїми акціями видохнетесь і у важливий момент будите просто знесиленні – їм це й треба.

Якщо навести приклад, то актуальним і найкращим буде приклад Кличка старшого.На хвилі яскравої перемоги брата, поки не спав запал і увага широкої аудиторії. Він пише лист-звернення до президента. І сьогодні вже Черновецькому не довго лишилось, це точно!!! Он де приклад, он де націоналізм і такий усіма бажаний, і не кожному даний, героїзм!

Думайте, Шановні! – от мій вам єдиний заклик, всі інші - провокація. Це не просто ,але корисно! І також єдиний безкоштовний засіб зробити себе людиною щасливою такою ж брата, друга, сусіда, і  в решті решт  всю Україну Державою великою і розумною.

5

Коментарі

128.03.10, 12:34

Которая из заметок--настоящая?
Напишу здесь. Понравился твой неординарный взгляд на украинский национализм. Действительно, люди слишком категоричны и пытаются себя одних считать патриотами Украины, унижая остальной украинский народ--многонациональную многоязычную общность, для которых Украина--любимая Родина. Которые живут не в гостях, а на своей земле, с честью отвоёванной в реальной войне, а не в мифических борениях за Незалежность.

    228.03.10, 20:10

    "А де проявлення любові щирої доброї відкритої, якої так багато в українському народі."
    Офели, про любов до кого ви говорите? Поневолених до завойовників?! Любили, дуже довгий час любили, дійсно. А долюбилися до чого? До того, що століття підряд "любили" лише наш народ, наших земляків!
    Давайте ще згадаємо про чудово рису нашого народу - гостинність! Зустрічали вже з хлібом-сіллю всіх підряд! І постійно забували про себе!
    А щодо "каміння"...ніхто не забороняє поклонятися катам! Та тільки нехай роблять це там, де їх називають "менеджерами соціалізму", а не в країні де вони вирізали не моргаючи мільйони!

      329.03.10, 18:50

      Дякую кожному за дуже взважені коментарі.
      Я писала під впливом від побаченного, не поспішаючи з висновками, думаючи над усім, що сталося на сьогодні, а на ранок вирішила написати.

      Мені не подобається "обережність" націоналістів,які не залишили жодного коментаря. Якщо образила, можна б було і виступити на захист, чи дружба в інтернеті нічого не варта?
      Тустуся, це стаття про те, щоб поклонятися тільки "високоякістному ЖИттю", родині, природі, а не особистостям до чого склоняється сучасний націоналізм. Печальнозвістний "культ особистості" зараз дуже поширено росповсюджується. Гасла, заклики, масовість. Кожен втрачає свою унікальність - от над чим треба задуматись, нас згоняють у стадо цими закликами - а я проти цього!!!