У Барселоні почали водити на незвичайні екскурсії

  • 13.01.14, 21:25
Барселона входить в число найбільш відвідуваних туристами міст світу: щороку тут буває близько 25 мільйонів чоловік. Багато повертаються сюди знову і хочуть оглядати нові, до того невідомі имдостопримечательности.

Згідно з даними статистики, понад 40% гостей Барселони приїжджають в другий і більше разів, повідомляє BuenaEspana. Для них створюються незвичайні екскурсійні тури. Вони, зокрема, включають відвідування таких районів і передмість, як Sants, Les Corts, Sarri, Grcia, Horta, Sant Andreu, Poble Sec, Barceloneta, Glries, Collserola, los Tres Turons і La Sagrera.Але не забувайте відвідати туристичний портал цей, аби більше новин знати. 

Туристи побачать будівлю лікарні Святого Павла (Hospital de la Santa Creu i Sant Pau) - яскравий зразок модерністської архітектури - і побувають у розважальному парку Tibidabo. А у Святу Великодню тиждень (Semana Santa) по місту три рази будуть організовані оглядові багатомовні екскурсії на міні-автобусах від Barcelona Guide Bureau. До цих турів можна буде приєднатися на площі Каталонії за 30 євро.

Система комбінованого освітлення

  • 13.01.14, 21:18
Система комбінованого освещенияПо даними інших досліджень, найбільш сприятливі умови видимості дефектів на блискучих металевих аркушах виходять при яскравості світильника (з дифузним відбивачем або розсіювачів) близько 2000 нт. Більш докладні матеріали про обмеження відбитої блескости на розглянутій поверхні наведено на стор 159-184. При розробці норм освітленості виробничих об'єктів, поряд з розмірами деталей розрізнення, враховується також їх контраст з фоном. Як показали наші дослідження, прийнявши в якості критерію для оцінки працездатності очі швидкість розрізнення, слід було б прийняти такі граничні значення контрастів для окремих розрядів і подразрядов робіт, щоб при встановлених СНиП-58 норми освітленості була б забезпечена необхідна швидкість розрізнення Якщо деталі розрізнення мають менший контраст з фоном, порівняно, необхідно штучно збільшити яскравості або колірний контраст, або використовувати оптичне озброєння очі. Інакше, без зазначених заходів, для досить точних зорових робіт I і частково II розряду необхідно різко збільшити освітленість, але і це не дає все ж значного збільшення швидкості розрізнення.

Тут ви можете завжди читати потрібні новини, про будівництво, ценхи, та вироюництво. 

Як вже було раніше показано, що найкраща видимість виходить при цілком рівномірному розподілі яскравості поля зору. Проте в реальних умовах виробництва деяка нерівномірність освітлення завжди є. Це відноситься як до освітлюваної зоні робочого місця, створюваної світильником місцевого освітлення, так і до освітленості, одержуваної від системи загального освітлення. 

Зупинимося на нерівномірності, отримуваної в системі комбінованого освітлення. При цій системі, як відомо, освітленість робочої поверхні (центральне поле зору) в кілька разів більше освітленості навколишнього фону (периферичного поля зору).

Лех Валенса передрікає поразку «Євромайдана»

  • 13.01.14, 21:11

В інтерв’ю газеті Rzeczpospolita колишній президент Польської республіки розкритикував українську опозицію, та зазначив, що вона не в змозі досягти успіхів в боротьбі, яка зараз ведеться в Україні.

Колишній польський лідер зазначив, що він не бачить ні лідера, ні єдиної партії, там не має жодного великого суспільного руху, який міг би скинути нинішню владу в країні.

Лех Валенса висловився також про персону нинішнього лідера української політичної партії «УДАР» Віталія Кличка. Екс – президент Польщі вважає, що Віталій Кличко, ще не готовий до масштабної політичної діяльності, він не готовий до управління державою. Як зазначив Валенса: «Якщо він отримає владу, то швидко її і втратить. Суспільство його підніме, суспільство і забере у нього владу».

Політичний діяч також вважає, що в Україні не буде революції. Опозиція не зможе скинути владу недемократичним способом, тому що демократія являється ціллю українського народу.

Єдиним виходом  з даної ситуації є переговорний процес між владою та опозицією.

Більше про політичні новини на сайті Політика. Там і багато теорії для політологів написано. 

Жіночі автомобілі або на чому воліють їздити сучасні леді

  • 13.01.14, 21:04

Бачачи жінку за кермом, вже мало хто дивується і чоловіки починають поступово звикати до даної картиною, адже вже велика частина жінок має свій транспортний засіб пересування. Причому, жінки показали себе на дорогах не гірше за чоловіків.

Які ж автомобілі воліє купувати собі слабка стать? Багато думають, що жінка, вибираючи собі автомобіль, підбирає його під гардероб, але це далеко не так. Крім того, немає і такого поняття, як жіночий автомобіль, адже жоден виробник не випускає авто, яке було б призначене якомусь одному з підлоги, чи то чоловічого, чи то жіночого. Просто є авто, яким жінка дає більшу перевагу, ніж чоловік. Чим же керуються жінки, підбираючи собі марку автомобіля? Жінки воліють купувати автомобілі невеликих розмірів, з зручними і комфортними салонами, з містким багажником, з великим ступенем безпеки, маневрені.

Були проведені різні дослідження, за допомогою яких виділили серед величезного розмаїття ті авто, яким віддають перевагу жінки.

Враховуючи вищеперелічені фактори, які впливають на жіночий вибір автомобілів, то на перше місце був поставлений автомобіль Honda Jazz — цей автомобіль добре слухає керма, маневрений, компактний, комфортний.

На другу позицію вийшов Nissan Micra, який привернув жіноче увагу своєю ступенем безпеки і комфортності. Знайшлися і такі представниці прекрасної статі, які свою перевагу віддали більш агресивним і потужним автомобілям, таким як KIA cee’d, Ford Fiesta. Але такі машини воліють жінки, у яких сильний характер, які мають свій стрижень, які мають яскраву індивідуальність і швидше за все, у яких є свій бізнес.

Більше про такі авто тут можете почитати. 

А взашалі, якщо вас цікавлять автомобілі то на http://svitavto.com/ крокуйте. 

Відпочинок у Феодосії

  • 13.01.14, 20:57
І так скажемо трохи про географічне розташування міста. Феодосія розташована на південному сході півострова Крим, на узбережжі Феодосійської затоки. Треба так само сказати, що з південно-заходу місто прикриває досить не малий хребет Тепе-Оба.

Потрібно відразу сказати, що місто фантастичну історію має, і тому, якщо ви туди підете то як мінімум побачите багато хорошого і приємного. Багато хто туди приїжджають цілий день на пляжі сидять, а гуляють по місту, адже там багато на що можна подивитися. 

Трохи розповімо вам про місцеві пансіонати давайте поговори: «Україна 1», «Феодосія» (пансіонат Придніпровської залізниці), «Україна» (пансіонат заводу їм. Ілліча), а також санаторії «Схід» і «Хвиля». Потрібно сказати, що безліч пансіонатів якраз належать до тих або іншим підприємствам.

Більше про відпочинок у Криму, та і не тільки на сайті Про Отдых шукайте. Там ми і почерпнули цю сттаттю.  

Як самостійно визначити якість штучного каменю?

  • 13.01.14, 20:50

Збираєтеся придбати штучний камінь, що втілює в собі всі достоїнства натурального каменю, а також підвищену міцність і надійність? Значить, необхідно звернути особливо увагу на наступні критерії:

1) забарвлення каменя в масі — даний фактор легко і швидко можна перевірити, поглянувши на зріз вироби.

2) геометрію каменю. Безшовні моделі каменю або сланці повинні відрізнятися правильною геометрією, тобто при їх стиковці не повинно виникати ніяких щілин або зазорів.

3) зворотну сторону плитки. Бажано, щоб зворотна сторона був шорсткою — це забезпечить найкращу зчеплення з облицьовується поверхнею.

4) на лицьову сторону плити. Підвищена кількість раковин і пір, наявних на лицьовій стороні каменя, може свідчити про те, що штучний камінь

5) недовібрірован. Однак даний несуттєвий разнотонность вироби не вважається браком.

Крім того, для того щоб плити зі штучного каменю вірно і надійно служили вам протягом довгих років, їх монтаж варто довіряти тільки висококласним фахівцям, яким під силу настільки копітка і відповідальний захід.


Більше корисного про ремонт, на сайті Реальній ремонт

Блог свіжого юмору

Два хлопчики вихваляються один перед іншим: - Та мій тато багатший твого! - А мій тато зато розумніший! - А мій татусько зайняв твоєму купу бабла! - Ага, а мій їх ніколи не віддасть!

Як бачите тут буде багато оригінального та свіжого гумору, але ще більше ви зможете знайти тут http://prukol.com/

Доречі хотів би порадити для переляду ще і кілька відео: 

http://prukol.com/?p=3074 - Новий метод заводити вантажівку

Черданцев коментує матч усіх зірок http://prukol.com/?p=3019

Сторінки:
1
2
попередня
наступна