хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

Дід Мороз готується до Олімпіади в Сочі

  • 13.01.14, 21:33
Дід Мороз приїхав привітати мешканців Сочі зі Старим Новим роком і подивитися, як йде будівництво його Резиденції в Олімпійському парку, яка відкриється 6 лютого, напередодні старту Олімпійських ігор. Головний чарівник країни також відвідав Головний квитковий центр Сочі, де придбав квиток на жіночий хокей і запросив усіх приїхати на Ігри повболівати за російських спортсменів. 

Разом з іншими російськими вболівальниками Дід Мороз планує відвідати олімпійські змагання і підтримати наших спортсменів на трибунах. Крім жіночого хокею він збирається відвідати лижні гонки, швидкісний біг на ковзанах та лижне двоборство. На стадіони Дід Мороз відправиться прямо зі своєї Резиденції в Олімпійському парку.

Під час Ігор гостей Резиденції чекає святкова атмосфера - хороводи навколо ялинки, запальні пісні та танці, майстер-класи з народних промислів та веселі спортивні старти. На всьому протязі Олімпійських та Паралімпійських ігор зимовий чарівник, який ще в 2009 році став «Офіційним Дідом Морозом «Сочі 2014», разом з усіма російськими вболівальниками буде уважно стежити за успіхами наших спортсменів.

Більше спортивних новин, навіть таких урочистих, на сайті AX-Spоrt. Читайте та будье в курсі. 
0

Коментарі