хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

У Барселоні почали водити на незвичайні екскурсії

  • 13.01.14, 21:25
Барселона входить в число найбільш відвідуваних туристами міст світу: щороку тут буває близько 25 мільйонів чоловік. Багато повертаються сюди знову і хочуть оглядати нові, до того невідомі имдостопримечательности.

Згідно з даними статистики, понад 40% гостей Барселони приїжджають в другий і більше разів, повідомляє BuenaEspana. Для них створюються незвичайні екскурсійні тури. Вони, зокрема, включають відвідування таких районів і передмість, як Sants, Les Corts, Sarri, Grcia, Horta, Sant Andreu, Poble Sec, Barceloneta, Glries, Collserola, los Tres Turons і La Sagrera.Але не забувайте відвідати туристичний портал цей, аби більше новин знати. 

Туристи побачать будівлю лікарні Святого Павла (Hospital de la Santa Creu i Sant Pau) - яскравий зразок модерністської архітектури - і побувають у розважальному парку Tibidabo. А у Святу Великодню тиждень (Semana Santa) по місту три рази будуть організовані оглядові багатомовні екскурсії на міні-автобусах від Barcelona Guide Bureau. До цих турів можна буде приєднатися на площі Каталонії за 30 євро.
0

Коментарі