хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Жіночі автомобілі або на чому воліють їздити сучасні леді

  • 13.01.14, 21:04

Бачачи жінку за кермом, вже мало хто дивується і чоловіки починають поступово звикати до даної картиною, адже вже велика частина жінок має свій транспортний засіб пересування. Причому, жінки показали себе на дорогах не гірше за чоловіків.

Які ж автомобілі воліє купувати собі слабка стать? Багато думають, що жінка, вибираючи собі автомобіль, підбирає його під гардероб, але це далеко не так. Крім того, немає і такого поняття, як жіночий автомобіль, адже жоден виробник не випускає авто, яке було б призначене якомусь одному з підлоги, чи то чоловічого, чи то жіночого. Просто є авто, яким жінка дає більшу перевагу, ніж чоловік. Чим же керуються жінки, підбираючи собі марку автомобіля? Жінки воліють купувати автомобілі невеликих розмірів, з зручними і комфортними салонами, з містким багажником, з великим ступенем безпеки, маневрені.

Були проведені різні дослідження, за допомогою яких виділили серед величезного розмаїття ті авто, яким віддають перевагу жінки.

Враховуючи вищеперелічені фактори, які впливають на жіночий вибір автомобілів, то на перше місце був поставлений автомобіль Honda Jazz — цей автомобіль добре слухає керма, маневрений, компактний, комфортний.

На другу позицію вийшов Nissan Micra, який привернув жіноче увагу своєю ступенем безпеки і комфортності. Знайшлися і такі представниці прекрасної статі, які свою перевагу віддали більш агресивним і потужним автомобілям, таким як KIA cee’d, Ford Fiesta. Але такі машини воліють жінки, у яких сильний характер, які мають свій стрижень, які мають яскраву індивідуальність і швидше за все, у яких є свій бізнес.

Більше про такі авто тут можете почитати. 

А взашалі, якщо вас цікавлять автомобілі то на http://svitavto.com/ крокуйте. 

0

Коментарі